Maria Magdalena via Beatrice Madsen 20-07-30

Maria Magdalena via Beatrice Madsen 20-07-30

De regelbundna ockulta riterna där man arbetade för att hålla Gudinnenergin nere sker nu inte på samma sätt som tidigare. Det är av stor betydelse för jordens framtida utveckling.

De slöjor och mattor av negativ, mörk, splittrande, tung energi som under så lång tid lagts för att hålla kvar de lägre frekvenserna och mata dualiteten och spittringens idé hos människosläktet har nu lösts upp och ges inte inte näring, på samma extrema vis.

Av detta skäl kan vi i sanning utbrista Halleluja och låta det rätta ljuset sippra in i våra cellstrukturer om vi tillåter det.

Försök till att hålla människan i rädslans energi sker fortlöpande och med särskild frenesi nu när inte dessa offerriter kan utföras i samma frekvens. Man går ut i era medier och försöker drabba er kollektivt med rädsla och varningar och idéer om att ni måste bevaka er själva och andra, kontrollera och värdera.

Ni vaknar mer och mer till den sanning som är absolut och under år 2021 kommer avslöjanden till massorna som behöver en lång bearberbetningsprocess men är ack så nödvändig. När sanningen avslöjas kommer det att uppstå två läger, de som accepterar sanningens faktum och de som vägrar tro på vad som avslöjas. Instiutioner kommer att falla i takt med att medvetenheten hos mänskligheten vaknar. Institutionerna kan inte längre upprätthålla fasaden av makt och kunskap, men det blir inget lätt fall och många försök till illusoriska nya torn försöker man få till i ren desperation. Kom ihåg att människor i toppen på dessa babels torn är vana vid makt och få det som de vill, så de ger inte upp i första taget.

Dokument kommer att komma ut på de mest besynnerliga ställen som är omöjliga att motsäga. Makteliten gör allt som står i deras makt för att inte sanningen ska avslöjas.

Mina vänner, tänk på hur mycket som redan har avslöjats och avkodats. En stor sanningens sten har satts i rullning och den kan inte hejda sin framfart, den rullar framåt, blir större och större och rullar snabbare och snabbare. Till slut landar den för att befästas och bearbetas.

Ni som går i förtruppen ser jag som studsmattor med änglavingar, ni underbara. Ni har på det mest enastående vis vågat öppna er för sanningen och när resterande jordlingar ser att ni står fasta, beslutsamma och trygga mer allt vad ni är i frekvens, energi och sanning så hjälper ni dem enormt. De som annars kanske skulle gå under av denna upptäckt har en fysisk hjälpande hand som för dem lättare och smidigare genom nålsögat. Det kommer också att vara frustrerande för er att se att endel faktiskt väljer att ta sig härifrån då smärtan och utvecklingen blir för stor. Detta kan ske på olika vis, genom sjukdom eller traumatiska händelser i deras liv. Kom dock ihåg att det är deras själsval och de behöver mer tid på sig i den tredje dimensionen innan de kan uppstiga. Era själar möts igen när de har blivit redo. Bed för dem och skicka ljus för deras vidare utveckling och släpp dem sedan, så ni inte bär på deras skugga.

Min önskan är att ni förankrar er i hjärtats energi och uppvisar tålamod, underbara förtrupp. Se dig som en stjärna som är nedsänkt till jordytan för upplysa vägen för dina medpassagerare. Du behöver inte alltid säga något, prestera eller förklara, om det inte kan mottagas. Det räcker med att du är du och bara ÄR. Du kan vara en nål i ögat på de som inte vill se eller utvecklas och de vet inte varför de blir så irriterade på dig men tillåt det att vara så. Det svänger en dag och de kommer att förstå att du är en sann föregångare. Vi håller om er från denna realm och vårt samarbete är större än du förstår i din vakna kropp. Med dessa gudomliga ord vill jag Maria Magdalena att du ska veta att jag är med dig, för dig och håller om dig i varje steg, oh heliga.

Du gillar kanske också...