HERRE FADER MELCHIZEDEC OCH DE UNIVERSELLA LÄRORNA.

 

HERRE FADER MELCHISEDEC OCH DE UNIVERSELLA LÄRORNA.

Vi vill hjälpa till med några andliga lärdomar till de varelser som har deltagit i healing med Mahindra mamma för deras aktivering

Hälsningar älskade Emanuel och Pastora, jag är den ni kallar Fader Melkisedek. I morse ville jag komma förbi för att hälsa dig, för att dela med dig av ett meddelande som jag känner är ganska viktigt för alla ljusets barn.

Du vet att vi alltid har pratat om visdomsskolorna, Melchisedecs skolor. Vi har pratat om detta vid tidigare tillfällen. Jag förstår omständigheterna, jag förstår de olägenheter som har givits på ett fysiskt plan, från planet. Jag vill dock tacka och begära att om du inte har kunnat göra det av det fysiska nätverket, myndigheter, gör det genom sociala nätverk och kan ta någon form av undervisning till alla dessa människor som har arbetat, som har deltagit healingen med Mahindra The Mother And Team.

Inte stora ämnen jag vill att de ska ta bort. För vi har märkt att människor har varit motiverade. Men de skulle vilja veta lite mer om den andliga vägen. De vill veta vissa saker om den här världen, att de inte vet det ännu, men har känt dess stora effekter och vill förstå och förstå en del. Även om ni vet att vissa saker i den andliga världen förstås, med tro i hjärtat.

Det är bra för dessa människor att kunna fortsätta på ljusets väg, särskilt de som har gått in och deltagit i healingen, så att de kan fortsätta i sin aktiveringsprocess. Vi har ansett att vissa steg är nödvändiga för ditt inre, som har önskningar att vakna och integrera, så att du kan göra det också kopplat från den fysiska essensen, förståelse. Eftersom de vet hur sinnet reglerar tankar och ibland skulle många vilja förstå situationer som de kanske inte förstår i sitt normala sinne.

Jag tackar er mina nära och kära. Eftersom vi har analyserat och krävt dem vet jag att vi befinner oss i definierande tider och kräver fler varelser. Låt inte dessa varelser som har helat stanna kvar där igen som i luften. Hans inre söker kunskap, aktiverar den kunskapen och överför den till sinnet så att han tar den stora ljusets väg som många vill följa, men för så mycket förvirring i världen, av så många doktriner, idéer, läror som det finns .

Vi vill att det ska vara några läror, de mest grundläggande så att de förstår vad som finns i den andliga världen. Vad som väntar ljusets barn. Vad är ett uppvaknande, vad är det som integreras i dess väsen. Vad lever i ljuset.

Min älskade, jag vet inte om det är för mycket begärt och med all min kärlek kommer jag att vägleda dig så att denna tjänst fullbordas. Så att denna ansträngning gjort av Moder Mahindra, är fullbordad och fortsätt till nästa steg, till aktivering. Vi kan inte bara lämna dem i luften så. Vi måste fortsätta att markera deras väg, innan de mörka krafterna åter tar tyglarna i deras liv.
Jag säger hejdå. Organisera er min älskade och känn denna begäran i ditt hjärta, jag kommer att vara där för att vägleda och vägleda dig. Jag älskar dem med all min kärlek.

Jag är Fader Melkisedek, jag sveper in dig i ljus och kärlek, välsignar dig.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *