Hilarion

Hilarion

26 oktober – 2 november, 2014

Kanal: Marlene Swetlishoff

Kära Ni,

Ljusarbetare runt om i världen håller och förankrar ljuset som aldrig förr! Varje person strävar efter att vårda sig själva varje dag genom att göra gott för sig själva, ge sig små belöningar som gör att dem känner sig erkända och sedda. Ni alla lär er att självkärlek är en nödvändighet för att kunna gå vidare på er spirituella väg. Kärleken till jaget är en viktig del i en övergripande spirituell utveckling och det håller en person i balans och i harmoni, både inom sig själva och världen omkring dem. Allt som distraktioner i den yttre världen fortsätter att bombardera sinnena, håller denna praxis en stadig och jordad. Glöm aldrig hur underbar du är och att du förtjänar allt det goda i världen.

De flesta av er har fått fler nedladdningar från kosmos och detta kommer att kräva den vanliga processen av integration och assimilering. Det finns ett större fokus nu på att gå vidare genom att betrakta det som ger dig glädje och det som lockar fram din passion. Mycket av detta har övervägts i flera månader och nu ska det bli mycket lättare att genomföra. Genom ert alkemiska arbete har ni lärt er att svinga er makt på kärleksfulla och konstruktiva sätt och detta kommer bara förbättras under de kommande dagarna. Du kommer att känna en förnyad känsla av frid, glädje och kreativitet för att utforska livet här på jorden. Du kommer att sätta din kompetens, visdom och kunskap till nytta på ett sätt som utökar möjligheterna i ditt liv.

Ni har alla släppt tidigare beklaganden, sorger och mönster som inte längre är användbara för er spirituella resa. Några av dessa har varit djupt ingrodda i ert undermedvetna och dessa nya energinedladdningar tillåter det slutliga släppandet, vilket ger en känsla av förnyelse och en ny början. Livet är i ständig förändring och utspelas i linje med den högre viljan hos din själ. Allt som du upplever är avsett att hjälpa dig utöka din medvetenhet så att du kan omfamna högre nivåer av kärlek och visdom. Varje erfarenhet du har haft, har lett dig till att bli den kloka, kärleksfulla och medkännande person som du är i detta ögonblick av nu. Det var och allt är bra, för det är nu dags för en positiv förändring och för stora förändringar att ske.

Ni alla har förmågan att förverkliga era drömmar, både inom er personliga värld och den större världen omkring er. Ni uppmanas att tro på er själva, att ha förtroende och inte låta något stå i vägen. Se varje upplevelse som en lärorik erfarenhet och att var och en bidrar till sin självbehärskning av jaget. Det finns nya spännande vägar som öppnar sig för er och det är er tid att skina nu. Detta kräver ett öppet hjärta, så att du kan se den obegränsade potential som finns inom dig. Allt som du skulle älska att skapa, manifestera och uppnå är nu inom sfären av möjlighet; allt som krävs är att förbli sann mot dig själv och lita på att dina idéer och inspiration är gudomligt vägledda.

Du har förmågan att mentalt och känslomässigt höja dig över allt som du möter i livet. Ur ett spirituellt perspektiv, finns det inga misstag i livet. Genom att acceptera alla för dem de är, precis som de är, kommer du att se ditt liv magiskt och underbart omvandlas i gudomlig synkronisitet och ordning. Styrkan och engagemanget ni har visat så länge kommer att tjäna er väl. Fortsätt att lyssna på råd som kommer från din egen själ. Genom att fokusera på dina mål med beslutsamhet, skicklighet och ihärdighet, kommer du att nå dem. Du är verkligen på väg att bli det klaraste och ljusaste ljuset som just du kan vara. Uppskatta allt som du redan har manifesterat i ditt liv. Du är på rätt spår, och allt kommer att bli bra.

Tills nästa vecka…

JAG ÄR Hilarion

 

Översättare: Alexandra Davidsson – www.st-germain.se

 

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

 

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and websites are included.
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

 

 

Du gillar kanske också...