Hilarion via Marlene Swetlishoff, 1 november

hilarion2

Hilarion, 1 november 2015
via Marlene Swetlishoff

Mina Kära!

Tiderna kräver att så många människor som möjligt håller en positiv vision och intention för världen. Vänligen ägna en stund flera gånger om dagen till att föreställa er en bättre värld, en som är fri från det kaos och förstörelse som visas i traditionell media. Utropa och bekräfta att fred ska manifesteras här på jorden! http://www.therainbowscribe.com/peaceprayerforworld.htm
Er beslutsamhet att stanna i glädje, harmoni och välvilja hjälper mer än ni någonsin kan föreställa er. Det finns de som vill få er att tro att det inte finns något hopp för människorna i världen men så är det verkligen inte! Stå starka och stå uppresta, sänd ut det gudomliga strålande ljuset inifrån er, motverka bombardemanget av det som inte är av det högsta, och balansera det med ert ljus och er kärlek. Använd er magi från och med nu fram till slutet av detta år för att befästa ännu mer av det högre kosmiska ljuset!

Tänk på att vi från de högre världarna är närmare er nu än någonsin tidigare! Våra kontakter med er blir starkare och mer tillgängliga. Leta efter bevis på detta genom de synkroniciteter och tecken ni får på vår närvaro. Era tankar manifesteras i det fysiska mycket snabbare än någonsin tidigare och det anstår er alla att vakta och styra era tankeprocesser i de riktningar som ni verkligen önskar. Kom på minst 10 saker varje dag som ni är tacksamma för och anteckna dessa i en dagbok. Gör en plan för resten av året och arbeta efter denna plan varje dag. Lita på att, det ni tror att ni kan göra, faktiskt kan manifesteras. Vidta åtgärder mot era mål varje dag och se era önskemål och avsikter utvecklas med nåd, kraft och magi.

Den kraft som ni bär på vibrerar genom ert mänskliga operativsystem och växer sig allt starkare och mer kraftfullt. Detta påverkar era sömncykler, ibland passerar natten så snabbt utan någon sömn alls och andra gånger kan ni inte hålla ögonen öppna genom kvällsmåltiden. Lyssna på er kropp och följ dess maningar efter behov. Ni kommer att finna att era mentala processer ibland är långsammare än normalt, allt efter som ni tar in mer energi. Detta kan få till följd att man förvränger ord, antingen muntligt eller skriftligt. Stå ut med denna process och det kommer att återvända till ett normalt tillstånd när er fysiska kropp gör de anpassningar och integrationer som krävs. När er kropp sover många timmar, är det en period av ytterligare omkalibreringar av era system och det kan bli ganska vanligt förekommande när energin intensifieras.

Hedra er egen process av assimilation och integration, det finns inget rätt eller fel här, bara vad som fungerar bäst för var och en. Var lyhörd för er egen energiprocess och lägg märke till hur andras energier påverkar ert system. Vi rekommenderar starkt att ni skaffar en selenitkristall i en handflatas storlek eller ännu bättre, en att hålla i varje handflata, för att ge er fysiska kropp möjlighet att bli mer anpassad till er ljuskropp varje dag. Denna kristall hjälper till att anpassa och rensa energierna i ert aurafält för att tillåta större välbefinnande och nåd flöda genom ert system. Det bidrar till att hålla er positiv och i hög vibration. Ingen ljusarbetare bör vara utan ett sådant ”måste ha”-energirensningsverktyg samtidigt som den ökar er frekvensnivå.

Håll er inom er centrala kärna, spendera tid varje dag i stillhet och tyst kontemplation eller meditation. Detta kan hjälpa er att få kontakt med er högre vägledning och inspiration från ert Gudomliga jag. Kom ihåg att ert Gudomliga jag bara har det högsta och bästa resultatet i beredskap åt er och när ni är i samklang med det, det är där det roliga börjar och magin i att leva livet i det fysiska! Lita på att allt är bra och allt är perfekt.

Tills nästa vecka …

Jag ÄR Hilarion

Se videoversionen här:

https://www.youtube.com/watch?v=Q8jYsHwK5Nw&feature=youtu.be 

 

2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

 

Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited unless authorized by her. The Reason: Master Hilarion has indicated that the Scribe/Channel is a direct conduit for his energies as she speaks through the words and these energies go to all who are in need of them as they listen to the words and/or read the text message received by her.

Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe’s credit, copyright and live website links are included as the source of the messages.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

 

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...