Högre rådet – Hur fyller vi oss själva med kärlek? 25 januari 2024

 

Högre rådet – Hur fyller vi oss själva med kärlek?
25 januari 2024

av Nadina Boun
https://nowmessages.wordpress.com/blog/

Hur fyller vi oss med kärlek?

Ironiskt nog börjar du skicka ut det. Ju mer kärlek du sänder ut, desto mer fyller du faktiskt, för kom ihåg, allt du har är i alla fall Guds, så Livskraften som flödar genom dig styrs nu in i kärlek, och fler portaler öppnas inom dig själv så att du fyller på mer .

När du är väldigt självupptagen, tänker för mycket på det ena eller andra, är du inte i nuet, och därför är du inte kär. Du är i oro- och oroläge. Du är i kontrollläge.

Så du släpper taget och vänder andra kinden till och börjar skicka kärlek istället. Nu börjar du expandera ut och expandera ditt fält, så att Livskraften kan flöda genom dig. Du kan inte kontrollera livskraften att flöda snabbare och du kan inte lura universum med några få uttalanden.

Ditt fokus ljuger inte och ditt fokus är antingen riktat ut med kärlek, eller riktat ut med omdöme, eller så riktas det inåt med frid eller inåt i att absorbera någon fråga, problem, situation.

När du utökar ditt fokus och skickar kärlek till alla, ingår du i allt. När du skickar helande till alla är du inkluderad i allt.

Det är lärdomen ibland, medkänsla för alla, snarare än den snäva omsorgen om sig själv. Det kanske är en bra början.

Du kan inte ta från skapelsen, för det är fritt givet. När du kräver fungerar saker och ting inte lika smidigt, eftersom din vibration inte är ren.

Det kan ta mer tid också, eftersom du har förväntningar, du har bråttom.

När du släpper taget och vänder din uppmärksamhet bort från att ta och börjar ge, det är då universum börjar ge tillbaka.

Se, universum ger dig mer av samma. Mottagarna slutar alltid med att tas bort. Givaren slutar alltid med att få mer.

Detta är metaforen om att till dem som har mer ges och till dem som inte har kommer det att tas från dem. Det är kärlek som ges eller tas bort, utarmat mer som den. Och med kärlek tillkommer allt.

Kärlek är universums lag.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *