Judith Kusel: Det förflutna håller på att utrotas, 25 januari 2024

 

Judith Kusel: Det förflutna håller på att utrotas
25 januari 2024

Judith Kusel
http://www.judithkusel.com

Våra själars Ljuskvoter förstärks nu, eftersom med de enorma solflammorna och förstärkningen av de kosmiska energierna och ljudfrekvenserna och vibrationerna, aktiveras våra själar på alla nivåer, eftersom vårt DNA helt skapas på nytt.

Därför utrotas det förflutna.

Var medveten om att plötsligt kommer saker att släppas, inte bara i din fysiska kropp, utan också i ditt medvetna och undermedvetna sinne och all den gamla programmering du tog in genom dina egna tankar, känslor och de som påtvingats dig av omvärlden .

Detta är en djupare rening än någonsin tidigare så att vi kastar bort alla gamla grejer och absorberar de oerhört kraftfulla ljusfickorna av information som nu laddas ner till oss på mycket högre frekvensband lättare.

Du kan ibland känna dig som om du har svårt att gå – och det är nästan som att du inte är riktigt i din gamla fysiska kropp längre. Jag nämnde detta för min vän (som klarvaken och vid medvetande) och han nämnde att han ofta har samma känsla, även om han också är en Qi Gong-mästare.

Här måste vi jorda oss ännu djupare in i Moder jord, även avbildning som Diana Cooper föreslår, att vår jordstjärna blir lika stor som jorden och vi smälter samman med henne.

Jag föreställer mig ofta mig själv som livets mäktiga träd, som sträcker sig från universella nivåer in i jorden och sedan växer så tjocka gyllene rötter att det sträcker sig över hela jorden. Att gå barfota på jorden, gräs eller i naturen hjälper dig att må bra.

Vi börjar vandra mellan världarna när de högre dimensionella tillstånden öppnar sig snabbt nu. Jag upptäcker att jag nu kan få tillgång till universell kunskap när jag gör mina själsavläsningar som jag inte kunde komma åt för ens för ett år sedan.

Det har att göra med att de massiva Universella Medvetande- och Energifälten nu är tillgängliga för våra själar, eftersom de smälter samman med våra själsgrupper nu.

Vi kommer att känna att vi nu pressas, bokstavligen från de skenbara möjliga och skenbara komfortzonerna, rakt in i det Universella Rymden och den enda vägen framåt för att lita på att du alltid kärleksfullt vägleds och assisteras genom denna process.

Det är viktigt att göra djupare inuti och lyssna till den stilla, kloka rösten och djupa intuitiva kunskapen inombords, för saker och ting värms upp som aldrig förr och vi är i ett tillstånd av total nedbrytning av alla system, så att det nya kan födas på alla nivåer i den nya jorden och förankrade i den nya guldåldern.

Vi är Cosmic Exploreres och pionjärer nu, och vad spännande det här är!

Navigationssystemen och verktygen finns i ditt eget hjärta och själ och verkligen den oändliga kärleken du i sanning är!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *