Inger Noren Kanaliserar Sitt Högre Jag, 17 maj, 2022

Från mitt Högre Jag

Blommor och blad gör människan glad. Det är vår och snart sommarsolstånd som har en större betydelse detta år. Vågor av fantastiska energier sveper över Jorden och träffar människorna med olika kraft för varje person. Det är en tid till avkoppling för kroppen och själen som behöver helande och styrka för att bära den information som dessa energier ger varje människa.

Det är mycket att vara tacksam för på denna planet och att verkligen njuta och ta till vara de stunder då solen skiner och värmen stiger vilket är en underbar tid i de nordiska länderna. Vår Moder Jord är som vackrast i denna blomstertid.

Mycket står på spel i denna tid och om människorna får en möjlighet att se allt det sköna och vackra omkring sig skulle dagen bli betydligt roligare och vibrationerna högre på Jorden. Det har så stor betydelse att verkligen se allt som är vackert och glömma det som är oroligt i världen. Att endast vara en iakttagare i stället för en deltagare. Även om man inte engagerar sig så mycket i det destruktiva som händer, snurrar ändå världen vidare i sin bana i Universum.

Allt går så mycket fortare nu och snart får alla människor se en fantastisk förändring i sin verklighet. Det är så mycket som är positivt som händer på Jorden och även i Universum som påverkar alla varelser för att utvecklas och höja sin medvetenhet.

Plötsligt vet man vem man är och var man kommer ifrån. Det kan vara både spännande och skrämmande med att få veta sanningen om sig själv, men ingen lämnas ensam utan alla får hjälp att bearbeta denna information.

AMEN

Du gillar kanske också...