Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 maj 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 maj 2022

 

Det Uppvaknade Kollektivet: Svara på Kallelsen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har letat efter ett sätt att ta itu med idén om separation som ni har där på Jorden, och vad vi har bestämt oss för är att nu är det den perfekta tiden att dela vårt perspektiv med er. Separation från Källan var en nödvändighet för att människor verkligen skulle tro på sin dödlighet och dödligheten för sina nära och kära. När ni vaknar till sanningen att separation från Källan är och alltid har varit en illusion, då kan ni börja inse att alla andra begrepp, alla andra föreställningar om separation också är illusioner. De är illusioner som ni leker med för att ge er själva en möjlighet att mötas.

Ni går isär, och ni kommer tillbaka tillsammans, och att komma tillbaka tillsammans är så mycket ljuvare på grund av den tid ni tillbringade ifrån varandra. Nu, de problem som ni har där på Jorden som involverar en känsla av dualitet, polaritet och idén om oss kontra dem, är alla en del av den där helhetsstrategin som ni alla hade för att separation så att ni kunde komma tillbaka tillsammans. När ni inser att alla och allt är Källenergi, då kan ni släppa ert dömande, för ni kommer att veta att oavsett vad den personen gör eller säger, så är de egentligen bara Källan som spelar en roll, en roll för er att uppleva och för hela mänskligheten.

Att höja sig över separationen och vi-mot-dem mentaliteterna är nödvändigt vid denna tid i er värld. Det är nödvändigt i kristider, och de idéer som folk har i sina huvuden om vem som bär skulden förstoras. De förstärks i sitt tal, i sitt skrivande och till och med i sina handlingar. Närhelst ni står inför ett problem där på Jorden, är det alltid ett problem för mänsklighetens medvetande. Ni ges alltid en möjlighet att höja medvetandet, och när vi tilltalar er som det uppvaknade kollektivet, betyder det att det är ni som höjer medvetandenivån, och vi inbjuder er att göra ännu mer.

Låt er själva känna in i vibrationen av den medvetandenivå som behövs på Jorden vid denna tid för att föra samman människor, människor som till synes är fiender. Ni som uppvaknade måste hålla medvetenhetsnivån inom er för att projicera på dessa individer sanningen att ni alla är ett, separation är en illusion och att den största gemensamma nämnaren som ni alla har är att ni är Källenergivarelser. De av er som vet det och förkroppsligar det kan hjälpa till att höja nivån av medvetande i er värld genom att gå längre än att peka fingrar, klandra och politisera tragedier och trauman.

Kommer ni nu att kunna övertyga någon med era ord eller ert skrivande? Kanske inte. Men när ni håller en vibration och ni skickar kärlek och medkänsla överallt där det behövs just nu på planeten Jorden, då visar ni den sanningen. Ni omsätter den sanningen i handling, och det går bortom sinnet för den person som kunde argumentera med er och sätta ner klackarna för att främja deras agenda, deras övertygelser om hur alla borde tänka.

Ni är där för att gå bortom tanke och tro. Ni är där för att gå in i en hjärtbaserad upplevelse av verkligheten och för att sprida medkänsla och kärlek varhelst ni kan. Nu är det perfekta tillfället att göra just det, för det behövs, och det är ni som ska svara på kallelsen.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...