Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 16 maj 2022

Brendas Blogg, 16 maj 2022
Kära ni, vi i Universum skulle vilja hjälpa er att anpassa er till er nya varelse.
Vissa av er kommer att upptäcka att interaktioner med andra har läkt. Eller så kommer ni att möta någon som eggar er person – inte nödvändigtvis på ett romantiskt sätt, utan mer som en gruppkontakt. Det som en gång kändes obekvämt eller fel, kan vara spännande. Eller de ni en gång förnekade kan bli mer än en bekantskap.
Er nya värld kommer att vända upp och ner på er. En fras som nu har många betydelser. Ni kan acceptera dem ni en gång ignorerade och ignorera dem ni en gång vördade.
Ni håller på att interagera från ert hjärta istället för yttre påverkan om alla bör och måsten. Det betyder inte att ni kommer att leva i fattigdom, men det betyder heller inte att ni kommer att bli rika, utan istället att ni kommer att skapa er rätta plats inom en inkomst- och personlig skala.
Era sociala villkor har tagits bort, vilket ger ert nya jag fritt spelrum att utforska vad ni vill. Om den utforskningen kräver ekonomiska subventioner, kommer ni lätt att skapa dessa finanser. om utforskningen kräver nya interaktioner kommer ni lätt att upptäcka dessa bitar.
Det är inte en tillfällighet att ni är i den här världen vid den här tiden, ni har en roll att spela. En roll som inte verkar så intressant eller upphetsande. Eller en roll ni aldrig tidigare trodde att ni skulle uppnå.
Det som var inne är ute. Det som var gömt kommer att uppdagas. Och det som krävs för ert nya jag kommer att skapas av er – utan ansträngning.
Ni är officiellt en ny varelse i en ny värld. Något ni har längtat efter och flitigt arbetat för att uppnå i månader, kanske år. Det finns inte längre några berg att bestiga eller kullar att rulla nerför, för att bli ert nya jag – ni är där. Även om ni ännu inte tror att det är sant.
Ni undrar förmodligen vad ert nästa drag eller steg SKA bli just nu. Ni är där! Ni har anlänt. Det finns inga fler tåg eller flyg att ta. Det finns inga fler mantras att rabbla för ni har anlänt.
Er roll har förändrats från att arbeta mot, till att acceptera er nya varelse med alla era kreativa förmågor. Innebär det uttalandet att er värld automatiskt kommer att bli glädjefylld? Om det är det ni vill. Eller betyder det att er anpassningsperiod kommer att vara smärtsam eller utmattande? Om det är det ni vill. Ni är era egna gurus, mästare och ledare.
Vad vill ni och varför? Det är allt ni behöver bekymra er om, för ni har slutfört det arbete som krävs för att vara där ni är idag.
En del av er kommer att återgå till 3D-behov och önskemål med liten framgång. Medan andra kommer att göra anspråk på sitt nya tomma existensprogram och skapa den de är, istället för att längta efter någon annan i 3D.
Om er första tanke när ni läser detta material är att ni vill skapa miljarder kronor, fråga då er själva varför ni vill göra det. Är det för att ni vill skapa i er nya värld, eller är det för att det var ett 3D-mål som aldrig gick i uppfyllelse? Ni är en ny varelse i en ny värld, så era drömmar och mål kommer också att vara nya.
Radera er 3D-skiva och börja drömma, tänka, tro och skapa det som kommer att uppfylla er nu – inte för evigt eller i framtiden – utan nu. Den där drömmen, den där skapelsen kan vara lika enkel som en vacker trädgård eller lika komplex som tidsresor. Det spelar ingen roll, för era nuvarande drömmar kommer att uppfylla ert nya jag och tråden i er nya världs gobeläng.
Vad behöver ni eller vad önskar ni? Det finns ingen anledning att sörja det som inte längre finns, för ni har sörjt det under de senaste veckorna. Och genom att göra så bestämde ni er för att behålla eller avsluta kontakter. Det finns ingen anledning att försvara era beslut, för ni är i en ny värld med nya behov, behov som bara ni kan uppfylla.
Ni kanske känner er skyldiga om ni inte driver på för att få slut på krig eller andra politiska agendor. En sådan skuld är en 3D-skuld, precis som vissa drömmar kan göra er lite förvirrade ett tag efter att ni har vaknat. Dessa skuldkänslor kommer att försvinna fort, för ni har inte tid, energi eller intresse av det som har varit.
Ni är en ny varelse i en ny värld med nya intressen och interaktioner. Det som har varit finns inte mer. Ni skapar det som kommer att finnas i just detta ögonblick. Så är det. Amen.
LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, subscribe via WordPress.com. Or, click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” website page (LifeTapestryCreations.com) and click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.
Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. All rights are reserved. Share this content with others, post it on your blog, add it to your newsletter, etc. But please maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman and the source website link: LifeTapestryCreations.com.
Översättning Ulla Krogh

 


Du gillar kanske också...