Inger Noren Kanaliserar Sitt Högre Jag, 30 maj, 2021

 

Från Mitt Högre Jag, via Inger Norén

30 maj 2021

 

Älskade vänner, det är en glädje att få tala med er idag och många undrar över världens tillstånd i detta nu.

Oroligheterna blir fler i världen och det beror på den stora nedstängningen som väldigt många människor inte vill kännas vid längre. Smittspridningen av Covidviruset har muterat ytterligare i en svår form och är fortfarande stor i världen. Många människor som har blivit smittade avlider av sviter men även av andra orsaker.

De entiteter som fortfarande finns kvar på Jorden har fått allvarliga varningar och nu förbereder den Galaktiska Federationen och Alliansen en större insats för att få dessa varelser att lämna Jorden i en fredlig manifestation som inte skulle skada människorna som i en stor strid. Detta är militären informerad om och det gäller i första hand USA där de flesta entiteter har sitt fäste, men det är även i resten av världen som det avses att få bort dessa mörka från planeten. Mycket beror det på att få de stora och mäktiga familjer som styr världen från de varelser som har sina baser i Universum att förstå att deras tid är ute med att styra hela den ekonomiska och de infrastrukturella delarna i världen. Folket har sagt sitt och vill inte längre vara kontrollerade, manipulerade och bestulna på medel för att gynna ett antal få personer av befolkningen i världen.

De mörka försöker hindra med alla medel de kan, framför allt de varelser som styr från sina baser i Universum att deras lögner och onda agenda för folket ska komma fram som avslöjanden till folket. Deras mål och planer för befolkningen har inte längre någon befogenhet med att försöka eliminera den största delen av befolkningen och ha kvar resten som slavar för dem själva och det avsåg de människor som är rena och inte är av någon annan art. Detta onda spel är avslutat och nu väntar en annan verklighet för folket. Det kommer inte att bli lätt att bryta med dessa entiteter som har bebott Jorden i så lång tid, men med den Galaktiska Federationen och Alliansen med många människor som ingår i markbesättningen har de stor chans att få bort dessa inom en snar framtid eftersom vår Fader Gud har bestämt att allt måste gå fortare och med större kraft från alla inblandade. Det har tagit alldeles för lång tid med dessa entiteters envisa kamp för att försöka ta tillbaka sin makt på Jorden.

Deras tid är över och det är människornas tid som kommer. Människorna har tagit tillbaka sin planet med sitt ljus, kärlek och medkänsla till varandra men även tillsammans med galaktiker, ljusvarelser som också har bidragit med sitt ljus. Mycket har förändrats med allt ljus och starka energier som kommer till Jorden nu och som påverkar de entiteter som har svårt att leva i de högre vibrationerna med högre ljus i världen. Även detta är ett starkt vapen mot dessa mörka och energierna kommer att öka från solen, men även från de många ljusvarelser som har kommit för att hjälpa till i denna svåra tid för människorna. Det tar ett tag till innan människorna kan känna att nu är det deras planet som har höjts i dimension och kommer att bebos av rena människor som endast får bebo den nya Jorden, utan inblandning av andra arter. Andra varelser kan vilja bebo Jorden med de måste komma i sin rätta identitet och inte komma i mänsklig skepnad.

Det gäller för människorna nu att hålla sitt ljus genom att ha en positiv inställning till andra och sig själva. Känna medkänsla för de som inte har det så lätt i världen, särskilt om man själv lever i en hög standard i jämförelse mot många andra i världen. Att önska att alla får leva i jämställdhet i alla länder och framför allt i en fredlig värld. Att meditera mycket har även en stor effekt på sitt ljus för sig själv och som även andra har glädje av. Ljuset har vunnit. Världen och människorna är räddade. Livet på den nya Jorden blir verkligen ett liv i ett paradis för alla.

Med ljus och kärlek

 

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

 

 

Du gillar kanske också...