Galaktiska Federationen via Aurora Ray, 28 maj, 2021

 

Galaktiska Federationen via Aurora Ray

28 maj 2021

Ni Är Redan Uppstigna Mästare

Det här är inte den livstid då ni lär er nya saker för att uppnå mästarskapsnivå av något slag.

Det här är livstiden då ni minns att ni redan är uppstigna Mästare och att precis det är orsaken till att ni blivit valda att inkarnera och möta den största utmaningen i hela vårt universums historia.

Bli inte lurade av ett korrupt system av manipulation och bedrägeri, lögner och maktmissbruk. De som styr planeten jorden är inte mänskliga. De är monster, ockultister, Satanister och dyrkar ondskan. Det spelar ingen roll om ni tror på Satan, det enda som spelar roll är att de gör det.

De har infiltrerat ljuset precis som de infiltrerat varje område av existens på planeten jorden. Bli inte missledda av dem som bär en falsk fackla av ljus. De som utmålar sig själva i ljus när allt de har är mörker. Följ inte de falska lärorna som säger till er saker som att lyssna på musik och dansa och sjung och allt blir bra.

Det är inte så krig vinns. Och ni befinner er i krig, mina kära. Ni kan kalla detta tredje världskriget och faktiskt är detta ett andligt krig. Gott mot ont, sanning möter lögner, ljus mot mörker.

Idag vill vi bemyndiga er genom att föra fram det faktum att ni redan är uppstigna Mästare i förgrunden av er medvetna medvetenhet.

Ni har alla verktygen, visdomen, kunskapen, och de inneboende Gudagivna krafterna för att slå sönder detta system och ändra dess frekvens från en av rädsla till kärlek.

Vi fortsätter sända kraftfulla gamma foton ljusstrålar genom den centrala solen rakt in i cellerna i er varelse. Dessa strålar av ljus bär det gudomliga ljus som reparerar era spridda spiraler av DNA och låter er få tillgång till psykiska förmågor och kunskap som behövs precis nu för att ni ska kunna fullfölja ert uppdrag på jorden.

Vi vill påminna er om att de femte-dimensionella frekvenserna redan finns tillgängliga på er planet. Föreställ er det som strömbrytare i ert sinne och hjärta som ni måste slå på för att kunna dra fördel av 5D överflöd.

Ert sinne är fortfarande bekymrat för tredje-dimensionella överlevnadsämnen som ert arbete, ert företag, mat på bordet, era barns välfärd, husreparationer etc.

Under tiden längtar ert hjärta efter överflöd, efter det liv ni har i sinnet, det liv ni drömmer om, det liv som själva tanken på öppnar ert hjärta lite mer.

Vad skulle ni säga om vi berättade för er, att detta drömliv ni föreställer er i era vildaste drömmar, faktiskt är ert livs syfte?

Tänk om ni kunde heala er själva, er familj, era kära, och uppfylla ert gudomliga livs uppdrag bara genom att gå för den drömmen och lägga all rädsla åt sidan längs vägen?

Vilken är den största läran och den högsta utbildningen man kan få? Tänk om ni kunde överföra detta till dem ni älskar och det helt enkelt var ni som följde ert hjärta? Tänk om saker och ting bara var så enkla?

Jesus sade, ”När de två blir ett kan Kungariket komma.”

Sinnet och hjärtat.

Rädsla mot Kärlek.

Maskulin mot Feminin energi.

Föreställ er med hela ert sinne och älska med hela ert hjärta.

Släpp all rädsla och följ ert hjärta.

Är ni redo att acceptera detta som sanning? Eller måste ni fortfarande fortsätta på vägen av lidande innan ni till fullo vaknar upp till sanningen om existens?

Vilken är sanningen om existens? Kärlek. Den enda sanningen är kärlek. Ovillkorlig kärlek. Och det betyder att ni måste älska er själva först. När ni lärt er att älska er själva till fullo och ovillkorligt, kan ni gå för er dröm med full fart. Ni kommer att vara redo för allt som krävs för att följa ert hjärta och etablera den drömmen. När ni väl hittar modet i ert hjärta att göra precis det, kommer ni att vara redo att inträda i 5D.

Vi säger inte att ni inte borde sjunga och dansa. Det är faktiskt precis vad vi vill att ni ska göra, men vi vill att ni ska sjunga och dansa medan ni står upp för er själva och är modiga och tappra, och börjar ge er dröm liv.

Fråga er själva en sak, sitt tyst, andas, meditera och fråga er själva detta: ”Har jag fått nog av själens mörka natt”?

Om ni tror att lidit tillräckligt eller inte, så har ni vanligtvis rätt.

Börjar ni nu förstå hur allt detta ligger i era egna händer? Det är ingens öde att lida. Det är allas öde att leva i överflöd. Överflöd är er födslorätt.

När ni besegrar rädslan och kliver in i kärlek och följer er dröm, kommer hela universum att konspirera för att hjälpa er.

Det är dags nu.

Vi älskar er. Vi är här med er.

Vi är en familj av ljus.

A´HO

 

 

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...