Gudomliga Modern via Karen Vivenzio, 29 maj, 2021

 

 

05292021
Gudomliga Modern via Karen Vivenzio

Heliga barn från de himmelska världarna – här bor du nu på jorden som är upp och ner. För det du tror är på väg att sluta cirkeln, sanningar som ska läggas ut från det som har hänt underjord. Och den fullständiga sanningen får du kanske aldrig få veta, men det finns ljusets soldater som hjälper dig nu. Fokusera inte på vad som har hänt tidigare, trix bakom kulisserna och strategier. För det förflutna tillhör inte längre dig nu. Det hände aldrig från vad du vet i ”nu”. Allt detta påhitt mina kära vänner. Allt är en konstruktion av din fantasi. Gå nu framåt i en annan dröm, bryt dig från den illusion du skapat. Där monster och myter inte längre äger rum. Inget mer utrymme i ditt hjärta, i din kropp eller i ditt sinne kära mina barn.

För jag är din gudomliga moder och det är i upphetsningen och stimulering som du inser att det inte finns något som kallas tid. Det finns inget sådant som riktighet såvida du inte väljer att göra det till ditt verkliga i ditt eget hjärta och sinne. Så låt bara de kärleksfulla tankarna stanna, ta plats i dina hjärtan och sinnen. För när det inte finns något annat än solsken på insidan, kommer du bara att realisera (göra verklighet) bara det som dina hjärtan önskar.

För aldrig i din fantasi skapade du sådana hemska drömmar som de sanningar som kommer fram skulle få det att se ut. Och sedan beror det på vem du pratar med – vilken historia du vill tro. De är alla lögner mina kära och din sanning som den verkar baseras på vilka lögner du väljer att tro. Det finns inte bara en berättelse. Var och en av er skapar berättelsen – skapar lektionen och den glädje eller sorg som ni vill uppleva när som helst.

Tillåt er lyxen att observera som om man tittar på det storslagna av ett teaterstyck, det mest heliga mysteriet på väg att stå i centrum. Magin och undret – glädjen i ditt ansikte när du verkar detta är inte vad du ville skapa och att veta att du kan välja att skapa en annan historia, en annan pjäs. Precis som du tittar på en blodig skräckhistoria på dina TV-apparater, när berättelsen kommer till dig för mycket, är du fri att stå upp och byta kanal eller helt enkelt ändra din verklighet med fjärrkontrollen så ser du en ny scen , något väldigt lugnt. Naturkanalen, en meditationsresa, som flyter på vågor av glada vibrationer – det är så enkelt. Ta kontroll över ditt sinne som om det var en TV-skärm, vilken typ av berättelse vill du se? Föreställ dig det för att göra det till din riktiga TV-skärm. Låt scenerna spela framför dig och ta allt in i viss utsträckning, bara att det du vill uppleva kommer in i din personliga skärm, bygga en vägg eller staket kanske så att du bara tar in det du vill ge utrymme till . Du skulle inte välkomna en seriemördare i ditt hem, eller hur? Varför skulle du välkomna dem till din TV? Skärmen ska bara vara som du vill se i din egen vibrerande verklighet. Fokusera på det. Meditera över innebörden av det. Du kontrollerar dina sinnen och din verklighet speglar helt enkelt den vibration du har tillåtit att sippra in. Det finns många sätt att kontrollera er kära barn. Den första börjar med att genomsyra fältet runt dig. Den andra kommer från villighet inuti dig. Båda måste vara i harmoni eller konflikt, men de ska aldrig finnas inuti dig – du är åtskild och ändå är ni alla Ett – vibrationen runt omkring dig påverkar dig för kära. Omge dig på rena och trevliga iögonfallande och upplyftande harmoniska platser och snart kommer du att se lugn på dina söta ansikten. Låt din själ bli misshandlad och slitas  och snart hittar du fler sätt att gråta kära. Det är så enkelt.

Låt ditt liv ta flyg genom att få in mer ljus – genom bön, meditation, glädjande kul, skratt kära. Livet är inte ett krig att vinna. Ja du hörde det rätt – Livet är inte ett krig att vinna. Livet är en trevlig resa om du tillåter det kära.

Här är den svåra sanningen – allt du har lärt dig kommer att gå upp i rök och allt som finns kvar är rikedomen av din fantasi. Låt din vibration rensas från alla negativa mönster. Låt allt gå, allt som du tror att du vet – om krig och naturkatastrofer, om vaccinet och pandemin och alla andra sjukdomar i din värld. Detta är inte den värld du fördes in i – detta är den värld som har förorenats av negativa vibrationer. Den är inte riktig mina kära. Den är inte riktigt såvida du inte låter den vara. Lyft er upp till en högre plats, en vackrare scen, ett mer positivt spel. Stig upp i de högre visionerna av verkligheten, de högre dimensionerna, den mer heliga platsen där du kan vandra fritt och skapa en ny verklighet. Det här är bara en resa. Vi ser vad vi vill se.Vad vill du tro?
Vad vill du skapa?

Fokusera bara på det och släpp resten.Besväret och oroligheterna kommer att lösas upp när du låter det vila. Andas in livet i din nya verklighet – fokusera på de vackra, enkla, glädjeuppfyllande profetiorna. Resten är full av obehag, den uppmärksamhet du ger den gör inget för att behaga, orsakar bara mer ironi / ångest. Släpp av sjukdomen och snart ser du en ljus horisont bortom den befintliga galaxen, en ljus och solig stjärnskådningsupplevelse som lyfter alla dina sinnen. Trösta dig med att veta detta, allt som finns inför dig existerar inte längre, det hände för en miljon ljusår sedan – du bevittnar det först nu.

Vila och välsignas. Det här är en gammal historia som inte längre spelar roll. Det är dags att släppa taget. Du tittar på det förflutna sönderfallande framför dina ögon, inget mer, inget mindre. Fokusera på vad som ger dig lycka.

Kära barn, bara vila. Låt det flyta bort på vinden. Inse att du kan skapa det liv du drömmer. Dröm väl kära hjärtans solsken, dröm väl och släpp paradigmet som är gammalt och upphör, befrias från illusioner av rädsla och tvivel – världen har blivit något helt nytt och så mina älsklingar kommer det att reflekteras inom och utanför dig, hur du ser världen kommer att ge dig nya välsignelser. Fortsätt att tro på det som ger dig tröst och glädje och släpp resten, slå inte tillbaka men gå snabb framåt i det ljusa solskenet.

Med kärlek och välsignelser från hjärtat av Mother Divine till er mina kära barn skapare av nytt liv / ljus.

Amen och välsignad vare.

Med kärlek, ljus och välsignelser – Karen, i förening med mitt högre jag

Via Karen Vivenzio, författare – Earth Angel: Find Your Power Shine Your Light
Hur man omfamnar det gudomliga i DIG

Du gillar kanske också...