Inger Noren Kanaliserar Sitt Högre Jag, 4 mars, 2022

Mitt Högre Jag

Jag är i rymden och ser vår vackra blå planet som är omringad av väldigt stora vita varelser. De ger av sitt ljus till Jorden och dessa energier är av kristallint ljus. Det helar och höjer vibrationen i hela världen och kärleken från dessa varelser är genomträngande till Jorden. De håller varandra i händerna för att maximalt ge dessa energier så stor kraft som möjligt.

Det är så många ljusvarelser från olika civilisationer i Universum som följer händelserna på Jorden och även de berikar Jorden med sitt ljus och kärlek. Vi är mycket bevakade just nu med tanke på händelserna med krig bland annat. Utvecklingen på detta krig kan ha olika utgångspunkter.

Ett scenario kan vara att ländernas ledare kommer fram till ett resultat med vapenvila för fred.

Ett annat scenario kan vara ett försök till utrotning av den mänskliga rasen med kärnvapen och om detta bli aktuellt från den djupa staten går galaktikerna ned på Jorden för att neutralisera kärnvapnen. Kärnvapen och atomvapen är förbjudna att användas på Jorden för hela galaxens skull.

Dessa galaktiker kommer samtidigt att ge allvarliga avslöjanden om vad befolkningen har varit utsatta för. Chocken blir stor och vissa ljusarbetare kommer att informeras av galaktikerna för att vara förberedda att ge stöd och förklaringar till folket.

Den djupa staten kommer inte att vara besegrad på grund av att de flesta människor kommer att fortsätta att leva i den tredje och fjärde dimensionen för sin fortsatta utveckling i andlighet, kärlek och medkänsla för sig själva och andra.

De människor som har en stark avsikt att vilja följa med till den femte dimensionen kommer att kunna göra det och leva på en helt förändrad värld med välstånd för hela befolkningen.

AMEN

Du gillar kanske också...