Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Erena Velazquez 5 mars 2022

Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Erena Velazquez 5 mars 2022

 

5 mars 2022

Hälsningar,

Jag är Mira, Plejadiska Höga Rådet, och jag är här för att tala till er civilisation om de senaste händelserna på er planet Jorden.

Just nu har ni en stor oro över vad som händer mellan Ukraina och Ryssland. Jag kan försäkra er en sak att bilden av denna konflikt inte har avslöjats sanningsenligt av media och era regeringar.

Sanningen är vriden om situationen där. Jag brukar hålla mig borta från att diskutera politiska händelser på Moder Jord, idag känner jag att det är min plikt som rådsmedlem i det Plejadiska Höga Rådet att berätta för mänskligheten att ni återigen blir vilseledda av ledarna och journalisterna runt om i världen. Tror ni att ni kan lita på någon av dem?

Det här kriget är mellan Ljus och Mörker i Ukraina för att ställa till rätta och sluta döda oskyldiga människor. Den khazariska maffian är desperat att behålla makten, så de dödar civila människor. Den förlorar i kampen mot Ljuset, så den försöker starta tredje världskriget. Detta kommer inte att hända. Jordens vibrationer är höga, och Mörkret kan inte överleva i positiva energier. De Korrumperade Själarna dör av sitt eget svärd.

Ditt fokus måste vara du, höj dina vibrationer med meditationer och be din själ om svar. Alla dessa händelser måste inträffa för att krascha 3D-illusionen och skapa en grund för en ny värld. Snälla, var beredda på fler händelser och sanningar som kommer er väg inom en snar framtid. Uppvaknandet fortsätter, och fler och fler människor vill vara fria och lyckliga. De tyranniska kontrollanterna blir avslöjade till vänster och höger, och deras slut är mycket nära.

Jag är väldigt ledsen för de Kanadensiska Lastbilsförarna, som blev krossade och förrådda av sin egen regering. Den ska tjäna människors intressen. I min verklighet har vi inga regeringar, eftersom vi vet att de inte fungerar. Vi väljer ut rådgivare och om de inte presterar som förväntat ersätter vi dem med nya. Jag sänder mycket Ljus och Kärlek till amerikanska Lastbilsförare.

Jag älskar Moder Jord, hon ser så vacker ut från mitt skeppsfönster. Mitt team observerar er planet. Vi får inte blanda oss i er kamp, om inte hela planeten är i fara, då skulle Ashtar kliva in med sin flotta.

Låt oss ta tag i bihangen som dömande, ångest, ilska, svartsjuka etc, och befria dig själv från dessa dränerande känslor genom att jorda och ansluta till Moder Natur. För att lösa dina bekymmer och förvirringar, lyssna på ditt hjärta. Snälla, glöm aldrig att vi alla är anslutna. Rummet, tiden och dimensionen kan inte skilja oss åt eftersom vi är en enda stor familj. Vi är Ett.

Mycket kärlek till mina bröder och systrar. Tack Universella Kanal.

Öppna er själva för att Omfamna Kosmos energier
Mira

 

Kanaliserad av Erena Velazquez

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...