Inger Noren Kanaliserar Sitt Högre Jag – USA och Ukraina, 25 maj, 2022

Mitt Högre Jag

Under meditationen, efter några djupa andetag ser jag Jorden uppifrån. Den ser så vacker och oskuldsfull ut, men i nästa ögonblick befinner jag mig i USA och där är det allt annat än lugnt. USA är väldigt stort och i vissa delar av landet är det ett mer harmoniskt liv med människor som tar hand om varandra. Däremot i andra delar är det en destruktiv och farlig miljö för de flesta människor.

Det är mycket som pågår i USA med arresteringar för de människor som har behandlat sin befolkning med deras finansiella medel för egen vinning i en kriminell verksamhet och som befolkningen är helt ovetande om. Det är ett brott mot mänskligheten. På grund av dessa avslöjanden om vad många ledande personer har haft för planer mot sin befolkning arbetas det mycket bakom kulisserna för att försöka rätta till de grövsta bedrägerierna mot folket.

Det kommer att bli en stor och omfattande information till folket och det avser det som har pågått i Ukraina med biovapen. Denna verksamhet förekommer i USA och i alla andra länder i världen. Det måste tas omhand på rätt sätt eftersom människorna är trötta på svek och lögner. I annat fall kan det eskalera till mycket svåra sammandrabbningar i befolkningen och ett inbördeskrig vill ingen ha. Ljusstyrkorna arbetar hårt för att få tag i de personer som är involverade i denna verksamhet och många har de fått tag på.

Människor öppna ögonen om vad som pågår omkring er och våga ifrågasätta om det är alldeles felaktigt i er behandling av dessa ledare. Ta tillbaka er kraft och ge dessa människor en våg av kärlek och medkänsla eftersom det är det starkaste vapnet. Endast med kärlek och förlåtelse kan allt besegras. Det vill säga, i ljus och kärlek.

AMEN

Du gillar kanske också...