Inspiration från Ljusvarelser via Anne-Li Mossvall, 9 december, 2017

Den 9:e dec. 2017 – Inspiration från ljusvarelser

Ett stort ljus är påväg in till jorden nu. Ljusvarelser anländer från högre plan med sina farkoster. De landar tyst och omärkbart på flera platser samtidigt och vid samma tillfälle. De har kunskap om att transformera detta ljus in i jorden. Det slussas via spiraler som finns inne i jorden och spiralerna har gemensamma knutpunkter som påverkar jorden med högre styrka. När ljuset slussas in i spiralerna höjer, lättar energin inifrån påverkar det oss med mera vatten, mera överflöden av vatten.

Dessa varelser är kraftfulla, kärleksfulla och kommer med kunskap och lugn, de förmedlar i allt detta att allt kommer förändras till ett högre plan nu. En ny gryning är påväg säger de. Vi människor kommer att få en ny chans. Alla barnen som kommer till jorden nu hjälper oss och visar oss vägen till den nya ordningen på jorden.

Era hjärnbanor förändras med höjningen, nya synapser och kanaler binds samman så ni ska minnas vilka ni är. Era hjärnor bygger alltså nya strukturer till gammal kunskap som finns lagrad och som nu skall väckas till liv igen. De säger att med höjningen blir det lättare att komma i kontakt med dem och höjningen kommer fort.

Du gillar kanske också...