INTEL Uppdatering (Real News) via e-post – ”UPPDATERING AV NULÄGET” 18/03/14

 

”Current Situation Update” –

Intel Update (Real News) av Mr Ed 3-14-18

 

 

INTEL Uppdatering (Real News) via e-post –

”UPPDATERING AV NULÄGET” 18/03/14

Inskickad av: Mr. Ed


Datum: Onsdag den 14:e mars -2018

 

Vi befinner oss just nu i en Blackout för Underrättelser … vilket indikerar hur nära vi är den ’Händelse’ som kommer.

Positiva Krafter kan inte avslöja detaljer om den pågående verksamheten, utan att äventyra sina uppdrag.

Upprensningen av Illuminatis Hemliga Djupa Underjordiska Komplex, pågår under tiden vi berättar.

Det har förekommit 6000 gripanden sedan i Lördags. (2018/03/10)

Ytterligare 190 valde att begå självmord.

4 mycket betydelsefulla arresterades i LA, och man var tvungen att bära Skottsäkra västar, hjälmar och huvor.

Allt detta har hållits tyst, för att förhindra upplopp och förstörelse.

Alla passerade tidslinjer placeras i ”Akasha-dokument till eftervärlden. (historiska dokument)

Dessa finns i ”Livets Bok” eller i den ’Universella Superdatorns System’ med alla Tankar, Ord och Handlingar, sedan tidens begynnelse.

Ni kommer att kunna gå tillbaka i tiden och ta del av historiska händelser, för att se vad som verkligen hände i realtid.

De renade vattnet i Antarktis, kommer att användas för ’att få öknarna att grönska’ och för att ’återställa det minerala livet’ hos alla växter och levande ting.

Regnet kommer att vara silver- eller kopparfärgat när det faller ner till jorden. Framtiden kommer att bli otroligt komplett, av Sådant till Oss Själva, Replikatorer (som dolts) som kan göra allt, och få ’en ny medvetenhet’ genom ’kraften i våra sinnen’, för att ’manifestera’ våra behov.

Det kommer att finnas 3 typer av Medicinska Bäddar (som dolts) tillgängliga snart, för att göra er friska … återställa lemmar eller organ … eller minska er ålder med 30 år.

Kabalen är på fallrepet, och en del av den nya (dolda) tekniken som kommer att släppas, har funnits i 70 år eller längre.

Den dolda tekniken är ’Ny’ för oss … men mycket ’Gammal’ från ’Forna Världar’ … en del av den är så gammal som miljontals år.

’Papperspengar’ (och banker) kommer så småningom att försvinna … men inte ’Mynten’.

Pengar och banker, är kabalens verktyg för att kunna styra oss … som tillsammans med den skuldbaserade ekonomi, aldrig kan lyckas.

Så småningom kommer vi inte att behöva någon form av pengar, på grund av tekniken och vår förmåga till byteshandel eller att mentalt kunna skapa/manifestera vad vi vill.

Räkna med att få se Galaktiker i TV senare i år … men innan dess kommer vänligt sinnade globala ljusskepp, att visa upp sig för alla.

I framtiden kommer vi att gå samman med ’Alliansen’, och då kommer vi att leva bland andra världars raser … bedriva handel med dem (som SSP / det hemliga rymdprogrammet har gjort i årtionden), och resa till andra planeter, där det finns mänskligt eller utomjordiskt liv.

Källa: Rumor Mill News

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...