GESARA Uppdatering, 3 november, 2016

th-4

”Spänn fast säkerhetsbältena”

GESARA Uppdatering

Torsdag kväll

3 november, 2016

 

 

En rikedom av information skapar en fattigdom av uppmärksamhet

– Herbert A. Simon

 

 

Aloha Ni Utvalda,

Så här är vi, som Ett, Utvalda och vid tröskeln till att delta i årtusendets händelse i mänsklig historia. Alltför dramatiskt? Kanske inte.

Ni har tålmodigt och inte så tålmodigt knackat på dörren till ödet till att det nu till slut öppnas i morgon (fredag), och stängs aldrig igen.

Det visar sig att allt vi såg, studerade och bevittnade så länge som var och en av oss har varit på denna valuta-resa kommer samman fredag, 4 november 2016. Då uttalas och aktiveras den 2015 Paris Överenskommelsen om Klimat Förändring (med andra ord GESARA). Detta görs av FN globalt och öppet.

Låt mig summera hur detta är relaterat till RV: Inget GESARA = Inget RV. Ja GESARA = Ja RV. Det är så smärtsamt enkelt. Vi kunde ha besparat oss mycket tid och energi om vi hade vetat… ok, vi lever och lär, eller hur? Korrekt.

I tandem med dagen officiella GESARA uttalande så hör vi att IMFs Christine LaGarde kommer att uttala den globala valutaomvärderingen den 4 november, som ni kunde gissa. PROC (Kina) kommer dessutom att i Beijing uttala att den kinesiska Yuan nu kommer att värderas gentemot ett guld riktmärke enligt den dagliga kursen på Shanghai Gold Exchange (SGE).

Vi hör också att den 4 november så kommer President Obama att annullera valet efter att viss oerhört graverande bevis kommer ut mot Hillary och Bill Clinton. Det blir droppen så får bägaren att rinna över, antingen från Wikileaks eller Huma ”Life Insurance file”. (Detta är namnet på en av filerna som har hittats på Huma (Clintons medhjälpare) datamaskin.)

Ni kan se bilden. Så mycket goda nyheter, så himla snabbt och stort, så otroligt intensivt… ingen kommer att veta var de skall fokusera sin uppmärksamhet och deras mänskliga hjärnor kommer att stänga ned. En sådan stor media deponering på engång, över alla livets sektorer kommer att tjäna som en vacker naturlig distraktion smäll som avleder uppmärksamhet från de med valutor som löser in ”bazillioner” av dollar.

Ironiskt nog så kommer all information att vara sann, så alla nyheter kommer att vara värda all er uppmärksamhet… som ett resultat av detta kommer ingen att sätta ihop alla pusselbitarna eftersom dessa uttalanden kommer att göras över hela världen utav så många olike världsledare. Allvarligt talat så är det tillräckligt svårt att besluta ni skall lägga på tallriken från ett smörgåsbord, för att inte tala om fem till sju bord, och alla inom samma ungefärliga tidsram. Bra gjort NPTB (New Powers To Be – Nya makthavarna). En genial strategi.

När det gäller Bill och Hillarys cirkus så vet att de bara är offerlamm för den mörka adelns verkliga identitet i Östeuropa. Alla tycker om att skylla på Clintons för det ena eller andra, men de är bara politiska marionetter. Hillary använder sig av en kropps-dubbel, och Bill är en kontrollerad klon.

Kanske att Busharna och Rockerfellerna får knivar kastade mot dem som indirekta skador, men när de verkliga tidigare härskarna togs ned av Kineserna, Ryssarna, BRICS länderna, så gick de med på att erkänna sina mest välkända politiska kabal element långt innan presidentvalet någonsin började. Detta är definitionen av Bill och Hillary.

Nu kan vi se deras oförskräckta publika slakt, som alla kan se – detta var hela tiden deras plan – då varje hjälte behöver en stark bov för att visa sin styrka i hårda tider. På vilket annat sätt kan ledarskapet av Republiken resa sig upp för att möta utmaningen från en skuggregerings korruption skandal och ta tillbaka Amerika genom att återinföra Konstitutionen.

Förstår ni? Allt har sedan länge planerats under år, årtionden, långt i förväg… och vi får bara nu se hur planen från NPTB blir genomförd. Såblirdet.

Trump fördes också in för att skrika Republik-retorik från hustaken via hans större än livet ”reality star” personlighet. Efter valet blir oerhört rik, inte på grund av byggnadskonstruktioner, utan tack vare valutor. Det kommer att göra det möjligt för honom att bygga skinande nya byggnader över hela USA, Kina och Ryssland. En smart strategi, om ni frågar mig. Han utvidgar sitt inhemska Trump brand internationellt, medan han också sätter sina vuxna barn som formidabla arvtagare till ”Trump brand” till en global publik gratis via en president kampanj.

Återigen en genial strategi. Välspelat Donald. Men du är fortfarande en gris av en människa, då klass och karaktär aldrig kan köpas – enbart förtjänat genom disciplin och självrespekt.

Paul Ryan (R) och Bernie Sanders (D) väntar i bakgrunden på en förkortad valkampanj. Vi har till och med hört att General Joseph Dunford har gått i pension och kanske också ställer upp i valet, antingen som en VP kandidat, eller kanske ställa upp som möjlig presidentkandidat, och sedan mot slutet förena sig med Ryan i denna förkortade val cykel – för att de som par skall se organiskt ut.

Men återigen, inget i denna övergång är organiskt eller spontant. Allt har planerats in i sista detalj utav NPTB, åratal innan vi nu ser hur det sker. Inget överhuvudtaget är slumpartat i politiken i USA, kom ihåg det när ni tittar på nyheterna.

När det gäller RV, så går det vilken timme som helst, hela dagen nu. Det är et konstant 24/7/365 barnvaktsarbete med skärpa nu då Paris-Överenskommelsen blir publikt uttalad. Det är mycket, mycket stort.

Bruce blev ombedd att inte ha ett andra Big Ball denna vecka av många bankkällor. Men han förefaller att ha ett ikväll, som det ser ut. Det är frustrerande för honom, men vet att han alltid har agerat i ert bästa intresse.

Republic HDQ i Atlanta har alla Admiralens klienters email redo att skicka ut. De kommer sedan att ladda ned överenskommelsedokument, för att sedan skicka tillbaka och få en kassör att först godkänna en överföring av 5 miljoner, sedan resten av kontraktsbestämda fonderna – allt inom 30 dagar av starten av GCR/RV, vilket är 4 november, 2016.

Vi vet att Iraks CBI Governor Dr. Shabibi inte bara är i Vita Huset igår eller idag, utan här där för att övervaka en transferering av 30 Trillioner från Republiken för krigsreparationer. Kom ihåg då Iran fick sina reparationer på grund av sanktioner i kontanter, vilka skickades till Tehran i ett militärt jetflyg. Detta är samma sak. Båda är en del av den nya GESARA överenskommelsen mellan alla suveräna länder, som har gott anseende hos alla andra suveräna nationer.

En sak som denna GESARA post inte har med är utomjordiskt avslöjande här på jorden. En del kommer att heja på dessa nyheter, andra kommer att avfärda detta som absurt, i vilket fall som helst så kommer och snabbt… så det är bäst att spänna fast säkerhetsbältena… för när GESARA information väl börjar sändas öppet så kommer det inte att upphöra under er livstid.

Gud är med oss.

 

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...