Ishvara via Ann Dahlberg, 23 september 2023

Ishvara via Ann Dahlberg
23 september 2023
Kanal Ann Dahlberg
Jag är Ishvara och idag skulle jag vilja prata lite om hur Jorden föddes och bildade alla de här arterna som ni nu kan beskåda på Jorden. Det är en enorm artrikedom och en stor inspiration och intelligens som ligger bakom alla dessa manifestationer.
Vi går igenom många återfödelser på Jorden men det här innefattar en tidsrymd som inte kan återfinnas här om ni ens lägger till så många nollor som ni kan presentera. Det finns mikrokosmos på olika nivåer och det finns mellankosmos, vilka ni tillhör och det finns makrokosmos som innefattar planeter, solar och till sist galaxer,. Det slutar inte heller där men det får räcka tillsvidare.
Jorden har alltså kommit till en del av makrokosmos och har bildats genom tusentals, miljontals år (ej beräkningsbart) från en liten stenbumling till ett massivt klot. Därefter kom växterna, djuren, människorna och nu återvänder hon till de andliga rikena av kärlek och ljus, men i ett större format än hon tidigare har haft.
Detsamma gäller er, kära människor på Jorden. Ni kan se det fenomenet genom barnet som föds och behöver all kärlek och omsorg för att överleva och den vuxna människan som manifesterar olika saker på olika nivåer.
Många av er nu återvänder till den andliga världen av ljus och kärlek, men i ett större format och med en större erfarenhet i ryggsäcken. Ni har nu lärt er det som ni kom ner för att lära er och är nu era egna mästare i självkännedom och kärlek till er själva och allt som finns runt omkring er.
Det rike som nu väntar er är fullt av kärleksfulla individer som kan bemästra och manifestera det som är bra för alla som lever på den här planeten. Ni lever nu i de högre rikena av kärlek och ljus och har lämnat barnskorna bakom er och klivit in i era fullvuxna skor.
Det här kära människor kan vara något att fundera på. Jag låter det stanna här tillsvidare för det är för mycket att ta in hur allt fungerar, men när ni träder in i kärlekens rike, så öppnas porten till den här kunskapen, där ni ser hur allt hänger samman och hur utvecklingen i universum fungerar.
Det finns ingen början och inget slut, allt bara är … Lite av det kan ni uppleva i stillheten och tomheten i er själva, när ni tömt ert sinne och bara är … ni finns men inte i någon form men som ren energi. Det kan ta ett tag att vänja sig vid eller också så känner man kärlek och harmoni och vill stanna kvar i det här tillståndet.
Det är svårt näst intill omöjligt att göra det i den här tunga energin och i den kropp som ni nu befinner er i. Det är dock bra om ni tar med er den här upplevelsen i ert dagliga liv och försöker gå tillbaka dit, när ni vill ha svar på era frågor eller manifestera något i ert liv just nu. Det är från er inre kärna som ni kan förändra saker på ett djupare plan och se dem manifesteras på ett smidigare sätt. Ert liv blir lite lättare att leva och ert eget pussel bildar en större helhet allt eftersom bit för bit läggs in.
Du blir mästaren i ditt eget liv och det får även en påverkan på medvetenheten i det mänskliga kollektivet. Det händer nu och det har hänt många gånger i människornas historia, men inte i den omfattning som sker idag på Jorden.
Hela Jorden med alla dess arter och riken förbereder sig för en ny tid av andlighet och tillväxt, för att stiga upp i ett rike av ljus och kärlek. Många är det nu som bistår.
Jorden i den här utvecklingen och hjälper till med att skicka ljus och kärlek genom alla de kanaler som finns att tillgå, vilket omfattar allt levande på Jorden och det sker på olika sätt.
Det kan ske genom änglar, guider, andliga väsen, såväl som sol, vind och vatten och olika portaler som finns på Jorden. Sätten att nå er är många och uppfinningsrika och jag kan inte återge alla här men ha tilltro och gott hopp, kära människor, ni är omgivna av många hjälpande händer, som ni ofta uttrycker det, och ni är alla välsignade och älskade.
Ni har kärleksenergin runt omkring er, öppna ert hjärta och släpp in den, så att er väg blir lättare att gå. Ni kommer då fortare fram till ert mål av att leva i ett ljusare och kärleksfullare rike.
Stor kärlek
Ishvar
No photo description available.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *