Nadina Boun ~ The Watchers: Tro på er själva, 21 juli 2023

 

Nadina Boun ~ The Watchers: Believe in Yourself
21 juli 2023

 

20 juli 2023, nowmessages.wordpress.com

https://tinyurl.com/mrxyfri7

Det finns inte tillräckligt med beröm för att ge dig, men vi kan inte fortsätta fokusera på att ge dig beröm. Vår del som era hjälpare och supportrar är att erbjuda er ett annat perspektiv. Vi kan varken fokusera på att ständigt berömma dig, eller på att peka ut allt som pågår.

Vi vill försäkra er om att er Uppstigning är oundviklig, och även påminna er om att ni alltid skapar alla era upplevelser tillsammans med den större delen av Dig, och med universum i stort. Det betyder inte att du måste bibehålla din höga vibration hela tiden… du kan inte, för du dras alltid hit och dit. Det här är upplägget av spelet som du är med i, och de många distraktioner som finns i det.

Naturligtvis är vägen lättare för vissa, och inte så mycket för andra. När vi talar och levererar dessa budskap talar vi inte bara till ett fåtal, utan till hela mänskligheten. När vi läser din vibration som helhet kan vi se och veta vad som händer med dig.

Detta är inte att säga att du inte gör underbara kliv framåt, eller att i hjärtat av var och en av er inte finns önskan om bättre. Det är inte att säga att du inte gör ditt bästa där du är. Det kommer dock en tid när du behöver mer; inte mer information eller beröm eller nyheter, utan en annan vy, ett annat perspektiv som gör att du kan se bilden från en större vy.

Vad vi ser och vad du ser är olika. Vi ber dig inte att se vad vi gör, inte heller att tro på oss, utan att tro på dig själv. Tro att du har de verktyg som behövs inom dig och att du inte behöver oss eller någon annan. Men du har vårt stöd och vår oändliga kärlek.

Det är ni som transformerar och gör de nödvändiga förändringarna inom er själva.

Tro på dig själv, det är allt vi ber om. Och så, oavsett om du är på en hög vibration eller om du finner dig själv svept in i en lägre tankelinje, vet att du är Mästaren som kan vända det och förbli i fred. Vi erbjuder bara ett perspektiv. Vi ber dig inte göra någonting, eftersom vi vet att du redan gör jobbet. Vi uppmuntrar dig helt enkelt att fortsätta.

Det är ni som skapar denna Nya Jord, upplever transformationen, lever genom dessa tider av förändring och återskapar er själva på nytt, allt samtidigt som ni skapar dessa upplevelser tillsammans med Universum och alla medvetandepunkter inom det.

~ The Watchers

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *