Ishvara via Ann Dahlberg,19 oktober 2019

Ishvara via Ann Dahlberg,19 oktober 2019

 

Jag är Ishvara och jag har kommit från skyarna idag, för att förmedla något viktigt. Jorden befinner sig i en vagga av förnyelse, överallt på Jorden kan man skönja denna förnyelse på både det fysiska och psykiska planet. Människorna börjar bli mer medvetna om sig själva och sin Jord. De uppfinner nya saker som passar dem och Jorden bättre. Dessa idee´r kommer oftast från deras ”Högre Jag”. Det är de som har börjat lyssna på sin inre röst eller följer sin intuition, som kan föra fram de här nya idee´rna. Från ide´till produkt kan det dock ta lite tid. Det krävs både tillit, mod och handlingsförmåga för att lyckas med den bedriften.

Var finner ni tilliten och förmågan till att utföra det, som ni så starkt tro på ska kunna förändra och förbättra er värld lite grann. Jo, inom er i ert heliga rum, där finner ni allt ni behöver. Tar ni bara första steget och visar universum att ni menar allvar med att genomföra era idee´r, så samarbetar universum med er. Det kommer alltid att finnas motgångar, men medgångarna kommer att blir fler. Tillfällen kommer att öppnas upp för att ni ska få det ni behöver av material och medhjälpare på er resa mot ert mål. Det kan också vara så att där ni får mothugg, så kanske det visa sig att det inte var det bästa alternativet utan att ett nytt och bättre alternativ dyker upp vid ett senare tillfälle. Lyssna in rösten inom er och följ den ledning som finns där och ni ska se att det bästa resultatet kommer att uppenbaras för er.

Jag ser många dolda idee´r vilande hos många människor som tror att det krävs mer av dem än de kan klara av att hantera. De behöver dock bara arbeta med sin tillit och tro på att universum arbetar vid deras sida för att idee´rna ska kunna ta form. Jag skulle vilja råda er att åkalla Tillitens och Trons änglar för att stärka er själva. De arbetar gärna med människor som vill göra något gott för Jorden och dess befolkning.

Mitt uppdrag idag var att stärka tron och kraften hos människor som har vilande idee´r, till att ta något steg för att manifestera dem. Det är förmodligen det arbete som ni kom ner till Jorden för att göra. Jag tror på er, universum tror på er, ni måste bara tror på er själva och den värld ni lever i. Världen behöver er insats och min bön idag är att ni hörsammar världens röst som är ett rop till er. Det här gäller alla människor som har någon form av ide´vare sig de är fysiska eller psykiska. Att arbeta med er tillit och börja manifestera dem är det rop som hörs över världen idag. Förändringar ger nya möjligheter och idag råder möjligheternas tid på Jorden. Det behövs bara ett litet, litet steg så öppnar ni upp för något nytt.

Ska vi ta det här lilla steget nu … väntan gör det bara svårare. Jag tycker vi bli överens om att vi tar det här första steget nu. En viss lättnad har då redan infunnit sig, ty det dolda och hemliga tar mycket energi i er kropp. Var viss om att ni kommer att växa flera tum med bara detta lilla steg. Tacksamhetens glädje kommer att lysa mot er från hela universum och en tacksamhetens tår kommer att falla från Moder Jord.

Jag ser fram emot att alla era ider kommer att manifesteras och en våg av tacksamhet sköljer genom mitt hjärta tillsammans med Moder Jord och det Universum som ni tillhör.

Stor kärlek

Ishvara

Du gillar kanske också...