Sasquatch Grometh via Ann Dahlberg, 13 november 2018

Sasquatch Grometh

Tisdag 13 november 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är en Sasquatch och jag bor alldeles intill er på Moder Jord. Grometh är mitt namn. Jag håller oftast till i bergen men då och då vandrar jag runt på Moder Jord. De som är lyhörda och sensitiva kan ibland uppfatta att jag finns i närheten. Ibland dras jag till något ställe där det pågår någon form av aktivitet, annars beblandar jag mig inte så mycket med människor. Djuren och naturen är det som ligger mig närmast och det är där jag har min mission. Jag vandrar runt och ser om jag kan hjälpa Moder Jord på något vis. En del saker kan jag lägga tillrätta, en del saker behöver jag hjälp med, en del saker behöver vi bistånd från en högre makt för att åtgärda. Vissa saker är karmiska och återkommande men vi hjälper Moder Jord i hennes helande process som också är er människors helande process. Allt är sammankopplat så det ena påverkar det andra även om det främst är djuren och naturen som jag samarbetar med.

Jag är hög, mycket högre än ni. Jag tar stora kliv över Jorden, även om jag i kontakt med er kan göra mig mindre för att inte skrämma er. Likväl är jag även då större och högre. Jag är hårbeklädd och jag tror inte att ni skulle kalla mig vacker, även om jag ser mig själv som en sann och vacker varelse på vår Jord. Jag presenterar mig här idag för att ni ska förstå att det finns många varelser som omger Moder Jord och som är beroende av henne och håller henne mycket kär. Ni är knappast ensamma om att leva på denna Jord och ni är inte ensamma om att vara beroende av alla hennes gåvor. Moder Jords gåvor för oss är hennes klara vatten, hennes undersköna växtlighet och hennes stora artrikedom. Det är det vi värnar och skyddar så långt det är möjligt.

Vi ser att ett nytt skifte för Jorden är på gång och det är en stor glädje för oss. Det gör vårt arbete så mycket lättare nu när en ny våg av energi har kommit ner till Jorden. Gamla arter börjar komma fram som har slumrat i sina gömslen och döende arter börjar få ett nytt liv. Kunde mänskligheten bara hejda sig ett enda ögonblick så skulle mycket hända på vår Jord som återställde de svåraste sargade ytorna. Ni skulle förstå vad det var menat att ni kom hit för att göra. Ni har allt i er hand men ni är fortfarande för blinda för att se det. Öppna nu ögonen gott folk, och se vad det är som är viktigt i ert liv. Är det inte er egen hälsa? Och vad gör ni åt det? När ska ni förstå att det endast är naturliga produkter som hjälper er kropp att återställa sig. Ni är en naturens produkt, precis som vi, och ni behöver dess renhet och klarhet precis som vi. Det är ingen större skillnad mellan er och oss. Vi är alla levande varelser som uppehåller oss på Vår Kära Moder Jord. Hon är så innerligt älskad av alla eftersom hon är Vår Käraste Moder och älskar oss över allt annat. Ta ett steg tillbaka till er natur och ni förstår vad vi menar. Använd all kunskap och all teknologi ni har till att återställa och hela Moder Jord och därmed er själva.

Detta är vad jag ville ha sagt.

Jag går med Er när ni går med mig.

Kärleken för Er och Allt som bor på Moder Jord finns i mitt hjärta.

 

Sasquatch Grometh

Du gillar kanske också...