Isis Gudinnan via Angel Skog, 30 november, 2019

Åh mina systrar, det är nu vi reser oss från askan och tar tillbaka vår storhet. Våra feminina gudinnekrafter som vi spritt världen över i de själsbitar vi lämnat bakom oss.

I de maskulina obalanserade kamperna, där vi varit tvungna att glömma vår feminina subtila, styrka och plocka fram de maskulina krigarna i oss, för att överleva.

Men systrar, tiden är inne då den feminina kraften återigen, återvänder på jorden och vi gudinnor får tillbaka vår kärleksfulla kraft och styrka, i det ömsinta, i det stora feminina stilla, och kraftfulla skapandet.

Det är nu dags att släppa maskerna och slöjorna av det som vi aldrig någonsin varit och återigen uppstiga till vår feminina skönhet och storhet, till vårt gudinne-själv.

Och härifrån låta barnen av det maskulina återigen vila i våra trygga armar, där de äntligen får chansen att ta tillbaka deras krafter och återställa den maskulina balansen på jorden.

Det finns en anledning till att den feminina styrkan leder uppstigningen på jorden, det är denna som är menad att hjälpa den maskulina styrkan att återigen uppnå SIN storhet.

Och i den slutliga dansen mellan det maskulina och feminina, kommer vi tillsammans leda mänskligheten och jorden hem.

Med all min gudomliga kärlek, mina systrar, kalla hem er själva igen, genom ditt hjärtats rena röst och se dig återigen födas som den gudinnan du är och alltid varit.

Med min hand utsträckt tar jag din hand i min, min gudinnesyster, jag finns här för er.

/Isis.

www.sanangel.nu

You may also like...