Isis via Ann Dahlberg, 9 juli, 2018

Isis

Måndag 9 juli 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Isis, en gudinna från forna Egypten. Det var en tid då det rådde större fred på Jorden än vad det gör idag. Vi var lite närmare våra hjärtan men de stängdes alltmer allt eftersom århundradena gick. Makten och rikedomen tog fäste i mångas hjärtan och de glömde vårda den kärlek som bodde där. De förstod inte att de kunde ha både kärlek och rikedom, ty den som har ett stort kärleksfullt hjärta fattas det inget. De är nöjda med livet som det är och njuter av de rikedomar som redan finns på Moder Jord. När äregirigheten och makten över andra tar över människors sinnen, det är då hjärtat, hjärtat av kärlek, drar sig undan till ett hörn för att skydda sig själv. Det försöker göra sig hörd lite då och då men överröstas för det mesta av det bullriga sinnet.

Det här har vänt nu mina kära människor på Jorden. Ni har vänt blad och börjat att hedra hjärtat av ljus som lyser inom er. En ny sång av kärlek sjungs nu på Jorden. En sång om enighet och frihet för var och en som bor här. Makten över andra börjar släppa sitt grepp om människorna och rikedomen i form av girighet har inte skänkt dem någon lycka. Lyckan finns i de stilla stunderna av harmoni och kärlek till tingen runt om er. De finns i kärleken till din nästa, till ett litet nyfött barn eller en liten harunge. Vad som än får ditt ansikte att skina upp några sekunder är den lycka som du nu längtar efter och vill ha mer av. Insikten över att det i det lilla, finns det stora, det som ger ditt liv mening det förändrar ditt förhållande till livet. Ditt liv formas nu efter dina nya insikter och det gamla paradigmet som har byggts upp under lång tid börjar nu att falla i sär. Ett nytt börjar byggas upp med helt andra förutsättningar där livet i sig själv, som ren och kärleksfull energi, får vara det nya bygg materialet.

Det är många som har startat den processen nu, de har funnit det som är värdefullt i sig själva och i sitt eget liv. De styrs inte längre av det gamla paradigmet och har inget intresse av att göra någon insats i det. Insatsen läggs i det som är värdefullt för dem själva och det liv de lever. Fler och fler dras till denna kärleksfulla energi och det nya paradigmet av kärlek till livet självt och alla dess livsformer blir starkare och starkare. Det gamla paradigmet kan inte leva utan stöd, så det faller mer och mer samman. Man kan säga att ni har gjort en kovändning mina kära vänner på Jorden. Jag blir tårfylld i mina ögon av glädje när jag nu ser hur ni marscherar fram i enighet och kärlek för livet och livets mångfald på vår Jord.

Vi är alla med er i denna stora stund på Jorden och vi känner kärleken som nu strålar upp från vår älskade Moder Jord. Vår Moder som alltid har stöttat och skött om oss efter bästa förmåga. Nu känner hon kärleken flöda från era hjärtan igen och hennes styrka blir mångfaldigad av er styrka precis som eran styrka blir mångfaldigad av hennes. Ni stärker varandra nu i denna morgonrodnad av kärlek och ljus. Det är en vacker tid som ni går tillmötes och porten med stora rosa rosor av kärlek har ni nyss passerat. Er ingång till den nya tiden är här. Många har nu passerat genom den porten och öppnat upp för nya vyer. Vyer som skänker dig den kärlek och harmoni som ditt hjärta så länge har väntat på. De finns inom dig, de finns runt dig, de finns överallt där du fäster dina kärleksfulla blickar. Fortsätt att se och känna kärlek för allt som du möter i ditt liv och ditt liv kommer att baseras i en kärleksfull omfamning där inget som du möter kan rubba ditt sinnes balans. Dina fötter kommer att vandra på en lätt väg där motståndet smulas ner av den kärlek som det möter.

Detta var lite av vad jag ville förmedla till Er idag.

Gå i frid, gå i kärlek.

Min kärlek följer er på er väg fram mot er egen fullbordan.

Jag är Isis och min kärlek är er kärlek.

 

Du gillar kanske också...