Änglarna via Ann Albers, 7 juli, 2018

Änglarna via Ann Albers

7 juli 2018

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Inom var och en av er försöker ett rent kärleksfullt medvetande komma upp till ytan och uttrycka sig genom er unika och vackra personlighet.

Detta är det Gudomliga medvetandet – Kärlekens medvetande självt. Som ni redan vet, trots Ett, så har det Gudomliga många uttryck och ett oändligt antal former. Ni är, var och en, inget mindre än denna Gudomliga kärlek som bara har en upplevelse som mänsklig varelse.

Många av er känner till detta koncept. Ni har hört det. Ni kanske till och med samtycker till det. Men kan ni ta till er att det som lever i er är inget mindre än den kärlek som skapar universa? Den drömde er till varande. Den drömde hela den kända skapelsen till varande. Allt som existerar, inkluderande er, lever och vistas i Skaparens medvetande. Det finns inga undantag.

När ni ser på den naturliga skapelsen – solen, månen, stjärnorna, träden, gräsen, blommorna, fåglarna och djuren – då ser ni de rena uttrycken för det Gudomliga. När ni smakar på er mat, då upplever ni det Gudomligas smaker. När ni betraktar en solnedgång, tittar ni in i det Gudomligas ljus, och när ni rör vid någon med en tröstande hand, då sträcker ni er ut och låter Gud, genom er, att trösta den andra.

När ni tittar in i era egna ögon i spegeln, eller in i någon annans ögon – till den grad att ni inte grumlar era tankar med dömande eller kritik – då ser ni in i Guds ögon. Detta är sant, oavsett om ni ser in i ögonen på någon ni älskar, eller på någon ni hatar. ”Fönstren” in i själen kan vara rena och klara, eller förgrumlade av rädsla och missförstånd, men inte desto mindre finns djupt inom er inget mindre än Kärlek.

Ni är alla oskyldiga och rena på insidan. Några av er är sårade och ni har stängt ned. Några av er är sårade och ni sårar andra. Några av er är medvetna om den kärlek som lever inom er. Andra är det inte. Ändå är den alltid närvarande, oavsett situation eller omständigheter. Ni kan inte förminska denna kärlek, ni kan heller inte förlora den. Ni kan bara uppleva den, eller inte.

Det finns ingen separation, mina kära. Det finns bara ren kärlek som försöker göra sig hörd i era liv och verkligen i allt liv. Titta efter den. ”Sök och ni skola finna”. När ni tror på kärleken som lever inom och under hela skapelsen, då kommer ni att börja uppleva den mer och mer i era dagliga liv!

Gud Välsigne Er! Vi älskar er väldigt mycket.

-Änglarna

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...