Isis via Kjerstin Sisilla, 6 juli, 2020

Isis 6 juli 2020
Älskade Ni – som är Vi. Som Anubis tidigare meddelat genom en annan ”jordlig kontakt” – vi från den avlägsna Andromedagalaxen – tillika gudarna och gudinnorna från den egyptiska eran, många av oss har nu återvänt till Gaia. Vi följer er nu, alla ni som kämpar – Ljuskrigare och Ljusbärare, markstyrkan.
Jag, Isis; kvinnornas, familjernas och kärlekens gudinna vill påminna er Älskade vänner att det är i er dagliga närmiljö, i ert vardagssammanhang som ni behöver utvecklas nu. Känn Kärleken i ert hjärta och Ljuset i er själ och sprid det dagligen och stundligen. Njut av ögonblicket, njut av att det tunga nu blåses bort med vindarna och av Ljuset som återvänder.
Ni kan släppa bördorna som vilat på era axlar, allt hänger inte på just dig personligen längre. Försök att slappna av i stunden, i naturen, i leken, i skapandet, i kontakten både med fysiska vänner och med själsfamiljen som ni nu lätt får kontakt med.
Men, med stort M, ge er inte in i stormens öga utan att ha jordat er Älskade ni. Det är underbart att många av er vill delta i striderna som pågår här och där, eftersom nu allt som inte är av Ljuset avlägsnas eller omvandlas i denna stund. Steg 1 är alltid, alltid att först söka kontakt med Moder Gaia och hennes natur och djur. Dansa, trumma, gå barfota, bada i hennes livgivande vatten, vistas i solskenet och njut av allt vackert som omger er.
Meningen är att ni, om ni så önskar, ska uppstiga tillsammans med Moder Gaia i er fysiska kropp, inte att ni ska sväva iväg ”upp i det blå” med enbart er själ / er Ljuskropp / er själs Jag (ler). Minns att tanken är att ni ska kunna förvandlas likt puppan som utvecklas till en fjäril. Snälla ni, fokusera på att ta hand om er kropp i första hand. När ni är helt balanserade och jordade – så välkomna in i stridigheterna ni som så önskar (ler).
Ni Ljusets krigare – sök kontakt med era kraftdjur- de har mycket klokt att delge er.
Ett annat hett tips är glädjen, låt den få utlopp för nu är det dags att njuta. Många av er upplever inte dessa dagar på det sättet, men kom ihåg att meditera varje dag och sök inåt. Minns de starka egyptiska symbolerna som Horus öga – allseendets öga. Det finns i er egen panna (inte i sekter eller på dollarsedlarna som en del trott). Allseendets öga gör att ni ser det osynliga, ni gör det vanligen osynliga synligt. Speciellt er män vill jag uppmuntra till meditation över denna symbol.
Hieroglyfernas språk är kodat, många djupa sanningar finns bevarade genom dem. Faraon Akhenaton såg till att en del nedtecknades till eftervärlden. Vi hade många kunskaper i Egypten. Thoth, skaparen av Cheopspyramiden och skrivkonstens upphovsman är med i ”vårt gäng” som nu finns nära er.
Vi hjälper er i meditationer över de gamla symbolerna, vi hjälper er att återfå er gamla kraft och styrka eftersom vi känner när var och en av er är mogna för kunskapen, den Allseende kunskapen, den totala kunskapen, den Högsta kunskapen – den Förste Skaparens fullständiga helhet, skaparkraft och kärlek som är tillgänglig för ALLA som så vill.
Med Kärlek. På återseende. Isis

Du gillar kanske också...