James Gilliland, Ljusets tidsålder, 16 augusti 2023 

 

Framåt, Golden Wolf, Lahaina 

James Gilliland, Ljusets tidsålder, 16 augusti 2023 

Vi tror att Lahaina är gnistan som kommer att förena folket, en enorm väckarklocka när det gäller agendorna för några mycket mörka själar som inte bryr sig om dina barn, din kultur, luften, vattnet och marken. De söker bara vinst och makt över andra. De är omänskliga och moraliskt utmanade. 

Om ni vill få ett slut på förnekandet måste ni inse att anledningen till att det finns så mycket omänsklighet på planeten är att det finns icke-mänsklig inblandning. Inblandning som frodas på människors smärta, lidande och förlust. 

Det är inte bara de korrupta fysiska människorna på jorden vi har att göra med, det är ett multidimensionellt problem som går 450.000 år tillbaka i tiden. Vi har kämpat mot drakoniska lagar ända sedan dess. Det finns några mycket mörka osynliga negativa influenser. De kallas för sataniska/luciferiska, reptilianska, negativa grå utomjordingar och en mängd andra. De är ansvariga för barn-, drog- och sexhandeln. 

De som längtar efter berömmelse, makt och rikedom säljer sina själar till dessa krafter och tyvärr innehar de några av de högsta maktpositionerna. För dem är mänskligheten mindre värd än boskap, för många av dem är mänskligheten en plåga och alla som vill leva fritt enligt den universella lagen är ett hot. 

Med andra ord var branden som förtärde Lahaina ett landövertagande. Det var ett folkmord på hawaiis folk och deras kultur. 

Vad vet vi om de som ligger bakom detta? Den mörka sidan av den globala eliten, CFR, FN, WHO och en mängd andra organisationer. De har två agendor. Ett, befolkningskontroll, minska befolkningen med alla möjliga medel. Två, total kontroll av varje aspekt av ditt liv. 

Detta kan göras genom att ta bort de tidigare ockupanterna från landet med hjälp av konstgjorda katastrofer, epidemier och dödliga vacciner som kallas säkra och effektiva. Ny statistik visar att de varken är säkra eller effektiva. 

De kan förändra vädret, skapa torka, bränder, tornador, orkaner, jordbävningar och vulkanutbrott. De använder ofta DEW, riktade energivapen, som i fallet med Paradise California, Lahaina och andra platser där de vill bygga sina 15-minuters smarta städer. 

I de 15 minuter smarta städerna, ko kommer de att ha total kontroll över vart du går, vad du äter, vad du köper och om du trotsar systemet förlorar du allt. Det är Kina 2.0. 

De har haft ögonen på många städer globalt under ganska lång tid. De har utarbetat planer för dessa smarta städer i åratal. Det enda problemet är att de är ockuperade. 

Bränderna i Paradise var onaturliga och bröt mot alla fysikens lagar. Medan vissa träd exploderade och brann inifrån och ut stod andra gröna träd kvar och omringade helt demolerade hem. Det såg mer ut som en krigszon än en brand. 

Metall, aluminium och till och med porslinstoaletter hade smält ner till marken. Skyddsräcken hade träet intakt med bultarna smälta, metallavloppsrör under motorvägar smälte. Detta är en mikrovågs- eller DEW-vapensignatur och temperaturerna för att smälta de flesta av dessa metaller kan inte genereras från vanliga hus- eller skogsbränder. Vi kan inte ignorera det uppenbara. 

Hawaii är planetens hjärtchakra som bär Aloha-andan. Lahaina är det viktigaste ankaret och hem för de flesta kungligheterna. Det är antitesen till de hjärtlösa, moraliskt och andligt utmanade människor som är ansvariga för dessa händelser. Vilket bättre mål för att sända ett budskap till världen. Det låter otroligt. Låt oss titta på vad vi vet. 

Katastrofsirenerna fungerade inte trots att de drivs av solenergi och inte behöver några kraftledningar för att fungera. 

Barnen skickades hem på grund av kraftiga vindar och strömavbrott. Enligt väderstationerna kom de kraftiga vindarna inte från orkanen Dora, utan genererades på ett mystiskt sätt lokalt. Vindbyar på 80+ kilometer i timmen. 

Föräldrarna underrättades inte, de flesta hade ingen aning om att deras barn var hemma på grund av avbrott i mobiltelefonkommunikationen. 

I områden där det inte fanns några transformatorer förekom ljusblixtar som inte stämde överens med transformatorexplosioner. 

Många av utfarterna från Lahaina var blockerade, enligt lokalbefolkningen, vissa utan anledning. 

Brandmännen skickades hem från vad de kallar källan till den ursprungliga branden och uppgav att den var 100 % kontrollerad, i vetskap om att kraftiga vindar var på väg. 

Var fanns polisen, brandmännen och andra första insatspersoner för att varna folket. 

De hävdar att det var en 17 minuter lång brand där allt förstördes. Har detta inträffat tidigare? Människors och djurs kroppar förbrändes, även de som låg på gator utan någon växtlighet runt omkring dem. 

Varför hade de redan planer på att förvandla Lahaina till en av sina 15-minuters smarta städer och varför gav guvernören sig själv befogenhet att genom ett verkställande beslut döma ut egendom och ta den från folket i slutet av juli? 

Varför är poliskaptenen samma kapten som hanterade skjutningen under falsk flagg och dödandet av 50 personer i Las Vegas. Det fanns flera skyttar, inte bara en ensam skytt enligt den officiella historien. Varför hindrar insatsledaren människor från att se bevisen, arresterar lokalbefolkningen och censurerar deras berättelser. 

Varför blockerar de räddningsinsatser, mat och förnödenheter för att hjälpa de överlevande. Många har redan skickats till Oahu och omplacerats. 

Svaret på många av dessa frågor är uppenbart men ändå svårt för de flesta att ens förstå, förutom för lokalbefolkningen som har upplevt en historia av landövertagande och folkmord. Det här är bara en större skala. 

Vad är lösningen? 

Vi måste lyssna på lokalbefolkningens vittnesmål. 

Vi måste ställa de ansvariga till svars som okunnigt eller avsiktligt utförde order som ledde till denna dödliga katastrof. 

Vi måste hålla tjänstemän ansvariga för att ha gått med på dessa 15-minuters smarta städer, de som höll möten i förväg och de som banade väg för avlägsnande och folkmord på de lokala invånarna. 

Vi måste ta reda på vem som byggde dessa vapen, vem som köpte vapnen, var de förvaras och vem som använder dessa vapen. Låt oss alla gå samman som ett folk och ta reda på detta. Det är dags att ställa de ansvariga till svars. Det här är inget nytt, det har pågått sedan 1942 och de har bara blivit bättre på det. 

För precis som det finns illvilliga osynliga negativa influenser finns det också välvilliga. Vi kanske vill be till de Uppstigna Mästarna, Förfäderna och Stjärnnationerna om lite hjälp. 

Osiyo och Aloha, 

Gyllene vargen 

James Gilliland.

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *