Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 augusti, 2023

 

Hur den femte dimensionen kommer att se ut för dig ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt glada över att se vad ni kommer att göra med energierna som har varit över er och hur ni kommer att använda dem för att samskapa bättre system där i er värld. Många av er som är vakna vet att systemen ni har på plats inte fungerar för alla, eller ens de flesta, och ni vill vara en del av att skapa de nya systemen som kommer att finnas på plats när ni ändrar ert medvetande. Vi vill att ni ska förstå att som femtedimensionella varelser behöver ni inte dessa system.

Du behöver inte ett utbildningssystem, eftersom alla kommer att kunna komma åt vad de vill, när de vill, oavsett ålder, och utan dator eller internetanslutning. Du kommer helt enkelt att ladda ner vad du än vill ladda ner direkt till dina högre sinnen. Du kommer inte att behöva ett ekonomiskt system eftersom du kommer att vara omedelbara manifestatorer. Så det kommer inte att behövas något utbyte av något slag. Försök inte ta reda på detta just nu med ditt sinne eftersom dina sinnen är begränsade och de kommer att komma med begränsningar. Ni kommer inte att behöva regeringar, för ni kommer att kunna styra er själva. Du behöver inga gränser, och varför skulle du behöva en regering?

Det kommer att bli fred; det blir inget krig. Det kommer inga handelsavtal; allt kommer att flyta enligt vibrationer. Allt kommer att hända som om synkronicitet var dagens regel, och det kommer att vara det, och ni kommer att bli förvånade över hur mycket ni inte behöver som femtedimensionella varelser. Därför skulle vi råda dig att fokusera mer på att vara femdimensionella varelser, på att jorda i femdimensionella energier och på att rensa bort det du behöver rensa från dina chakran för att kunna stiga, snarare än att fokusera på och klaga på dina trasiga system och vem behöver göra vad åt dem.

Det är inte ditt jobb; ditt jobb är att arbeta inom jaget, där du har all kraft, och inom nuet, där du kan erbjuda en vibration som är annorlunda än den du erbjöd i föregående ögonblick. Det behöver inte vara mer komplicerat än så. När det gäller dina relationer med utomjordingar kommer du att ta reda på allt detta i ögonblicket. Återigen kommer vibrationer att diktera allt, och så kommer de som är redo för mer kontakt att ha det. De som vill ha mer kontakt får det; de som vill resa kommer att kunna, oavsett vart de vill. Försök inte reda ut allt nu, och tänk att du måste ha klart allt innan det kan hända, för att du inte gör det och för att du inte kan.

Vad du kan göra är att ta hand om dig själv och omgivningen som behöver de gåvor du för närvarande har att erbjuda. Du kan hjälpa till att höja medvetandenivån där på planeten, och du behöver inte oroa dig för vad andra gör eller inte gör. Du behöver inte anta att någon annan skapar i din verklighet, för det är de inte. Och du kan leva ett mer kraftfullt liv när du fortsätter att gå framåt, steg för steg, till den femte dimensionen.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *