Jeshua via Pamela Kribbe, 18 januari 2022

 

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg

 

Jeshua via Pamela Kribbe

18 januari 2022

Kom ihåg Glädje

Jag är med er igen och jag gläds över det.

Känn min glädje. Bara att få dela denna stund med er lyfter upp mitt hjärta eftersom ni är ett med mig, så nära mitt hjärta. Känn glädjen rusa över och genom er.

Glädje är skapandets essens. Allting, varje skapande handling börjar med glädje. Själva er resa till Jorden började en gång med en känsla av glädje. Minns denna känsla.

Ni hade en gång en vision i ert hjärta om en vacker och balanserad Jord. Denna vision är fortfarande levande och kommer nu närmare för varje dag.

Jag vet att när ni ser er omkring i den här världen, ser ni mycket kaos och negativitet, men saker rörs upp och förändras och ni behöver inte vara del av kaoset och negativiteten i världen. I ert hjärta kan ni återvända till Edens lustgård, till paradiset.

Ni kan hålla den visionen vid liv i ert hjärta och omhulda den varje dag. Ni kan vara i paradiset medan ni nu lever på Jorden. Och det så ni faktiskt för in energin av paradiset på Jorden.

Så ni förstår att ert uppdrag är att vara en del av den här världen och samtidigt, att inte vara det. Och hur gör ni då detta?

Ni åstadkommer detta genom kärlekens energi. Om ni kämpar med världen och energierna i den, dras ni in i negativiteten och kaoset. Men om ni accepterar dessa energier som del av ett stadie i utvecklingen, då blir energin i ert hjärta mildare.

Att ha den visionen i hjärtat innebär ibland att ni måste dra er tillbaka från världen, åtminstone till viss del.

Alla ni här närvarande är känsliga varelser, ni svarar på energin omkring er, så ofta måste ni vara för er själva och spendera tid i naturen för att återhämta er.

När ni vistas för länge i världens energier kan ert sinne bli uppslukat av de negativa tankeformerna i den, och då är det dags att återgå in i er själva, in i er essens; att vara i tystnaden inom er.

Låt oss nu ta några ögonblick i tystnad för att känna den eviga källa av vilken ni är en del….

Låt er fyllas av denna energi och tillåt den heala er. Smaka på energin av Hem och var medvetna om att ni är oändligt älskade och omhuldade.

Ni är ett barn av universum och, som sådant, tillåts ni uttrycka er och utforska livet på alla möjliga sätt. Känn energin av glädje bakom detta.

Ni är menade att utforska livet från en känsla av glädje och nyfikenhet; det är er födslorätt.

Ni är mycket älskade av alla oss på den andra sidan, vi respekterar och hedrar er.

Ni är våra likar.

Vi kommer inte hit för att vi tycker synd om er, vi är här för att det är en ära för oss att dela vår tid med er, och för att omfamna er som bröder och systrar.

Tack så väldigt mycket för att ni är här.

Jeshua

https://www.jeshua.net/

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...