Det Arkturiska Rådet via Danien Scranton, 18 januari 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Danien Scranton, 18 januari 2022

 

What Is Newly Available to Humanity Now ∞The 9D Arcturian Council

Vad Nytt Är Tillgängligt för Mänskligheten Nu ∞Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi befinner oss på branten av några nya förståelser om detta universum som vi är väldigt exalterade över. Vi kan känna att vi expanderar till denna kunskap, och det är en läcker känsla, en som vi varmt rekommenderar. Ni kan själva komma dit eftersom allt är tillgängligt för alla varelser, även om den förståelsen är annorlunda på grund av er dimension och er förmåga att förstå koncept med ert fysiska sinne. Det är därför vi alltid kommer att betona känslan framför sanningen. Sanningen är ett begränsat perspektiv. Det är en verklighet, ett sätt att se på hela skapelsen, men en känsla är expansiv och obestridlig.

Du kan inte ifrågasätta om du kände något, men du kan ifrågasätta var en tanke kommer ifrån. Vet att universum expanderar hela tiden, och att för att hålla jämna steg med det måste du ibland kapitulera, och ibland måste du erkänna att du inte vet allt, och att allt inte är menat att vara känt, inte intellektuellt. Men vad vi alla är här för att göra är att uppleva Källan, och erfarenhet är något som du får mer av när du släpper taget. När du släpper begränsande övertygelser öppnar du så många dörrar till så många olika verkligheter och upplevelser.

Vi inbjuder dig att släppa taget, att ge upp, att söka enhet med universum framför allt. Vi ser så många individer som klamrar sig fast vid sina sanningar och lever liv i stilla desperation som ett resultat av detta. Vi vill bjuda in dig till den expansiva upplevelsen av att tona in till det som är tillgängligt just nu med din förmåga att känna, din förmåga att uppleva. Se det som en inbjudan till fler av er. Det finns alltid mer för er att utforska, precis som det alltid kommer att finnas mer av detta universum och Källan att utforska.

Så snälla tro inte att du har räknat ut allt eller att du känner dig själv helt, för det är en typ av död som du aldrig kommer att uppleva. Du kommer alltid att uppleva mer, du kommer alltid att upptäcka mer, och du kommer alltid att inse så småningom att det finns så mycket mer för dig att förstå. Du kommer dit, gradvis, och vi ser det. Vi lägger märke till alla små steg och alla förbättringar, och vi märker verkligen topparna i vibrationerna i ditt övergripande medvetande. Men vi ser fortfarande utrymme för mer överlämnande, mer att släppa taget och mer att tona in sig på de nya energierna som alltid kommer att vara tillgängliga för er när ni sticker ut huvudet ur de små verkligheterna som ni har känt er fast i och ni tillåter er själva att bli mer, att uppleva mer och att utforska mer av den oändliga och ständigt expanderande Källenergin som ni är, och som ni fortsätter att bidra till, med de liv ni lever där på Jorden.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...