Mästaren i Kristallriket via Carina, 19 januari, 2022

Älskade Ljusvarelse och människa på jorden,
Du är så mycket mer än det som du någonsin förstått. Du är ljuset. Du är den helande energin. Du är modet och styrkans energi. Du är den glädjefyllda kreativitetens energi. Du är en stor energivarelse, ett eget Universum där den fysiska energin är en liten del av dig.
Du är den känslomässiga energin, den mentala energin och den andliga energin. Du är regnbågens alla färger i energi som alla är mycket helande i sig själva. DU ÄR KOMPLETT för ditt totala välbefinnande, ro, harmoni, glädje och lycka. Du är den allsmäktiga Gudens energi, Ljuset, Källan, Kärleken.
Älskade vän, kan du föreställa dig att du ÄR ditt eget Universum!! En perfekt kopia av det stora Universum som är fyllt av stjärnor, planeter och liv i olika dimensioner med mörker och ljus.
Kan du för en stund föreställa dig att du redan vet det här i ditt större medvetande och att du bara ska minnas sanningen för att ta tillbaka hela dig själv, din kraft, din fullkomlighet.
Vi ber dig att andas några djupa andetag, komma i stillhet med dig själva, föreställa dig att du tar några stora kliv utanför ditt mänskliga jag och ser dig själv som det enorma kärleks-kraftpaket du är.
Du är din egen healer, du är din egen kloka guide och vägvisare. Du är en perfekt skapelse som fungerar på ett mycket intelligent sätt och ja, du kan ha svårt att ta in det och förstå med din egen mänskliga hjärna, ditt begränsade mänskliga intellekt.
Vi ber dig titta på din intelligenta fysiska kropp. Denna fantastiska, högteknologiska skapelse som är konstruerad på ett sätt som ingen mänsklig vetenskapsman fullt ut kan förstå. Era forskare tar sig an en liten, liten del av er kropp eller kroppsliga system och ägnar ett helt liv åt att fördjupa sig i dess processer men ingen, och vi säger ingen människa, kan se och förstå hur den är konstruerad och fungerar i sin helhet eftersom den fysiska kroppen är koppad till en existens av energi som forskarna ännu inte tar hänsyn till eller förstår.
Din fysiska kropp är en liten del av din totala energikropp och Universum. Hela denna enorma skapelse är den som DU ÄR och det är det som de mörka delarna av dig själva inte kan förstå. Mörkret i dig, i alla människor på jorden, i Gaia, i det stora totala Universum, är mycket begränsat i sitt medvetande varför det skapat sig en egen sanning på den nivå det existerar. Förstår du?
Mörkret representerar oförstånd, ett liv i en mycket begränsad uppfattning om dess existens utan möjlighet att förändra något utan att kämpa hårt för det. Mörkret i sig själv lever i en konstant värld av rädsla, jagande och upplevda hot. Ja kära vän, du har levt i detta mörker länge och det är det som du rensar ut nu för att du tillsamman med Gaia och andra inkarnerade själar valt att minnas sanningen om din egen storhet. Du upplever smärta när du lämnar denna verklighet då du måste möta allt det som DU har skapat under DINA LIV i mörker. Du möter det för att kunna göra NYA VAL utifrån din nya högre sanning om att du är så mycket mer än det du trott och balansera om ditt liv på jorden i enlighet med det, ljusets, glädjens och kärlekens energi.
Älska dig själv för varje litet steg du tar i denna tid av uppvaknande.
Vi älskar dig i din nuvarande och alla andra existenser!
Du ÄR alltid ljus, oavsett om du minns det eller ej, och det älskade vän, är alla andra själar också.

Du gillar kanske också...