Jeshua via Robert J Scarpa–Kriget i Ukraina, 17 augusti 2022

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg

 

Jeshua via Robert J Scarpa–Kriget i Ukraina, 17 augusti 2022

 

Kära Ande, snälla berätta för mig vad jag behöver veta idag?

            Hälsningar broder, det är jag Mästare Jeshua med dig ännu en gång och jag är glad över din begäran om svar denna dag. Hur kan jag vara till tjänst?

Jesus hur ser det ut just nu när det gäller Fred i Ukraina?

            Älskade, snälla förstå att det som för närvarande utspelar sig i er värld bara är en tidslinje av många som kommer till sin naturliga avslutning och eftersom detta inträffar måste alla tidigare inkarnationer och erfarenheter också komma till sitt slutförande. Några av de karmiska lärdomarna från det förflutna har ännu inte slutförts och lösts och detta är bara en av många som spelas ut för alla att se.

Galaktisk intervention – är det något som är en möjlighet beträffande dessa två länder/ledare och i så fall hur kan vi förbereda oss bäst?

            Du förstår min kära, och det är inte för mig/oss/någon enhet, energi eller grupp att ingripa då människans fria vilja har företräde. Därmed inte sagt att vi skulle ignorera försöken från de som väljer total förintelse via stridsspetsar och teknologier av den karaktären och det beror på att kraften i sådana vapen ger eko och påverkar hela galaxen också. Jorden är inte en singulär sfär, den är en integrerad del av systemet och utan det skulle det vara som att försöka leva utan ett hjärta. Den pulserar, den slår precis som allt annat och sänder ut och tar emot energi från den stora centrala solen konstant och dess puls övervakas. Det interna trycket från GAIA påverkas direkt av medvetandet och kärleken hos dess invånare, vilket i sin tur bestämmer takten för Uppstigning. Först när allt är i balans kan de slutliga övergångarna utvecklas och äga rum, för människans vilja måste vara redo att acceptera och gå framåt och som med den nuvarande situationen har framstegen avsiktligt bromsats av de som gör sitt bästa för att upprätthålla en nivå av rädsla och mörker så att de kan förbli dolda. Det betyder inte att vi är omedvetna om eller inte bekymrade över de potentiella handlingarna hos dem som kan känna sig desperata eller inbackade i ett hörn eftersom vi också är helt intonade på dem. Det är bara att vänta ut dem.

            Så var inte orolig i vilket fall och förvänta dig som alltid det Mest Välvilliga Resultatet varje ögonblick av varje dag. Vänligen kom ihåg att detta är ett pågående arbete och med varje varelse som erkänner sin Gudomlighet ,ju längre på Uppstigningens väg vi går.

            Detta är den slutliga uppgörelsen mellan Ljus och Mörker och när den är avslutad kan du vara säker på att vi återigen kommer att vara på väg mot avslöjande av allting, stort och smått.

            Så lita på detta budskap och vet att vår kärlek till dig och hela mänskligheten aldrig kan upphöra eller avbrytas i alla fall. Tillbringa dina dagar med Kärlek och Spänning när tiden för återförening av delarna av DEN ENDE kommer närmare och närmare din verklighet.

Jag är din Jesus och jag Älskar dig så

FARVÄL

Transkriberat av

RJS

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...