Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 augusti, 2022

 

Vad som kommer att förändra dig över en natt ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är redan övertygade om att det mänskliga experimentet på jorden har varit en framgång. Vi behöver inte ens se vad som kommer att hända mellan nu och tiden för detta universella medvetandeskifte för att säkert veta att ni alla har tagit medvetandet längre än vad många i hela galaxen trodde att ni skulle. Många människor ser sig omkring i din värld just nu och tror att den är i ett tillstånd av kaos. Många tror att den nuvarande situationen där på jorden är mycket sorglig, och vissa har till och med tappat hoppet för mänskligheten.

Men vi kan känna att du har utvecklats bra. Du har kommit så långt på väldigt kort tid, i förhållande till hur länge du har inkarnerat där på planeten. Och de framsteg du kommer att göra mellan nu och den tid du kommer att skifta helt är enorma. Förmågan som du har att älska, visa medkänsla för dina medmänniskor och engagera dig i slumpmässiga handlingar av vänlighet är så underbar. Det får oss alla här i de högre världarna att känna oss optimistiska.

Och vi vet också att så många fler människor öppnar sig för kärleken som kommer från de högre världarna, eftersom färre och färre människor tror på en hämndlysten Gud som vill straffa dig och fördöma dig till evigt lidande. Fler och fler tar avstånd från den ideologin för varje dag. Vad ni kommer att göra med all den kärlek ni öppnar er för är varför vi alla ställer in oss varje dag. Vi kan inte vänta med att se vad du kommer att skapa. Vi kan knappt vänta med att se hur mycket mer medkänsla och förlåtelse ni alla har fått i era hjärtan.

Att känna kärleken som kommer från ovan är tillräckligt för att förändra någon över en natt, och vid denna tidpunkt kommer det så mycket att ni alla kommer att få ett ögonblick där ni släpper all er ångest, allt ert motstånd och allt den spänningen och öppna upp för den. Det här är en vacker tid i mänsklighetens historia, en vacker tid att vara där på jorden, ta emot kärlek, älska andra och bli den kärlek du verkligen är. Vi vet att det här experimentet att sätta ihop så många olika varelser på en planet var ett långsökt, och ändå, där är du.

Saker och ting kanske inte är perfekta där på jorden, men du klarar dig. Det blir bättre för varje dag. Och till er som är vakna säger vi, ‘Grattis.’ Du har redan överträffat var du var i hundratals av dina tidigare liv. Och du räcker för att tippa vågen. Du är tillräckligt för att göra den skillnad du vill göra. Och nu är det dags eftersom du är redo att gå längre med ditt medvetande. Och vi tittar på, vi känner oss väldigt stolta, och vi hejar på er med så många andra varelser av kärlek och ljus här i de högre världarna.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...