John Lennon via Inger Noren, 25 september, 2020

 

John Lennon, via Inger Noren

25 sep 2020

Hej Inger, Jag är John Lennon och jag antar att du känner till mig som en i The Beatles. Jag vet att du hade oss som idoler när du var yngre. Jag har faktiskt inte tagit kontakt med någon efter min död, mycket på grund av att jag inte kunde förlika mig med att jag dog så ung och tyckte att jag hade så mycket kvar att göra i livet, som att skriva musik till exempel. George Harrison är också på denna station och han hälsar så mycket. Vi är på en station där det är väldigt mycket kärlek som det ju är på alla stationer och vi är båda så glada att det har gått så bra för de andra i The Beatles. Vi hade ju separerat långt innan i gruppen.

Det är fantastiskt att få uppleva denna förändring som händer på Jorden och i Universum. Vi har följt dig i ditt arbete och sett hur många som har tagit kontakt med dig för att meddela alla som lever på Jorden om vad som händer på Jorden och i Universum. Det är tyvärr inte så många som vet vad som händer på Jorden, men det kommer snart att förändras. Folk kommer att bli fruktansvärt upprörda och förskräckta över alla bedrägerier bland annat som de har blivit utsatta för. Det kommer att bli en väldigt besvärlig tid för många.

Jag vet att många sörjde mig när jag dog och till dem vill jag bara säga att kärleken till er mina fans var besvarad. När allt blir svårt och obegripligt i tillvaron vill jag att ni lyssnar på musik och då gärna på min och Georges’ musik. Vi kommer att vara med er i tankarna när ni lyssnar på musik oavsett vilken, och vi hoppas att ni kommer att känna en liten förtröstan när allt är väldigt svårt och ledsamt.

Det kommer att bli bättre tider. När allt har lagt sig och människor har hämtat sig från det ofrånkomliga att allt är förändrat i livet och verkligheten. Alla går ni till en ny tid och en ny värld. Välsignade är ni och vår kärlek har ni.

John Lennon och George Harrison

 

Stort tack John och George.

I kärlek jag tjänar. JAG ÄR

 

Du gillar kanske också...