Anna Lindh via Inger Noren, 23 september, 2020

Anna Lindh, via Inger Noren

23 sep 2020

 

Hej Inger, nu skulle vi vilja lämna ett nytt meddelande angående det politiska klimatet i Sverige. Det vi vill betona är den svåra kriminella situation som avser migrationen i landet. Det är en mycket svår situation som folket i Sverige står inför.

Snart kommer en ny nedstängning och det innebär att den svåra kriminella situationen blir betydligt värre beträffande gängkriminaliteten. Det kommer att beröra de personer som är invandrare i landet eftersom det i regel är deras barn som är inblandade i dessa gäng.

Det är tyvärr inte bara dessa yngre personer det handlar om utan även den etablerade kriminella sektorn som är inblandade i hela samhället i form av olika tjänster och yrken med bedrägeri som främsta avsikt.

Det är otroligt mycket pengar som dessa klaner, som det faktiskt handlar om, omsätter för deras egna intressen och samtidigt stjäl från befolkningen i övrigt. Det är skattepengar från folket som försvinner i enbart kriminella intressen. Dessa pengar är i första hand avsedda för befolkningen som kan förbättra livet för alla i välfärden.

Detta är ett stort problem som förekommer i hela Europa, att ett fåtal personer kan tillskansa sig stora belopp i pengar för eget intresse. Detta borde de styrande i landet ta itu med snarast, innan de förlorar hela landet till dessa klaner. Alla politiker och de i näringslivet bör komma överens i detta problem oavsett vilka politiska ståndpunkter man har. Detta är ett gemensamt problem för alla i Sverige och det är brådskande.

Vi är så tacksamma för denna kanal som gör att vi kan lämna meddelande till folket om vad som händer i Sverige. Sverige är ett land där man har alla möjligheter att förverkliga sina drömmar men det ska inte ske på resten av befolkningens bekostnad. Trots allt är jag glad att vara svensk.

Anna Lindh

 

 

Du gillar kanske också...