Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 september 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 september 2020

 

En Dödlig Brist Bland Människor

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är tillgängliga för er alla i varje ögonblick varje dag, och det är era guider också. Så är Källan, er översjäl och ert högre jag, alla ärkeänglar, alla uppstigna mästare, er själsfamilj som finns i andra delar av galaxen och universum. De är alla tillgängliga för er också. Och sedan finns det er planet, de andra planeterna i ert system, er sol, natur, träd, blommor och djur. Ni är omgivna av kärlek. Ni är omgivna av stöd.

Men många av er letar efter den kärleken och stödet på platser där det inte finns. Ni letar efter det hos människor som aldrig fick det själva, som vände sig till någon form av missbruk någon gång i tonåren eller tjugoårsåldern, och som aldrig fick möjlighet att gå och träffa en terapeut eller någon som kunde hjälpa dem att älska sig själva. Detta är en dödlig brist bland människor. När ni letar efter kärlek och stöd hos dem som inte har det att ge, utsätter ni er för en katastrofal upplevelse.

Så vi föreslår att ni inte ber någon att vara det för er när de har tillräckligt svårt att vara det för sig själva. Känn istället för all kärlek och stöd som ni har runt omkring er i icke-mänsklig form, fyll er med det och gå ut och sprida det runtomkring.

Gissa vad som händer när ni sprider kärlek och stöd. Ni befinner er i sällskap med andra människor som sprider kärlek och stöd. När ni letar efter det hos andra människor, tenderar ni att hitta andra människor som också letar efter det. Och de flesta av er har verkligen haft ett romantiskt förhållande som var så vid något tillfälle, och ni vet exakt vad vi menar.

Ni kan känna en oändlig mängd kärlek som flödar genom er för en katt, och ni kan känna att kärleken också kommer tillbaka till er. Det är ovillkorligt, och det finns mer där det kom ifrån. Det finns en oändlig fontän av kärlek som alla kan få del av. När ni väl har upptäckt att det finns runt omkring er är det lättare att dra nytta av den oändliga fontänen som finns inom er. Det är lättare att vara hjärtcentrerad.

Vänligen gör er en tjänst och sluta försöka fixa människorna i era liv så att de kan älska er som ni vill bli älskade, och fråga er själv varför ni inte bara är den kärlek som ni vill få. Kärlek är gratis. Kärlek är oändlig, och den är i grunden ovillkorlig, så vänligen håll inte tillbaka.

Världen behöver att ni är den kärleken mer idag än den någonsin har behövt er tidigare, och det är ni som vet att det vi säger är sant. Ni är de som vet att Källan inte undanhåller kärlek från någon, oavsett vad de gör, och ni vet att ni är där för att vara som Källan.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...