Jor-El från den Galaktiska Ljusfederationen via Börge Höglund, 22 september, 2021

 

 

Jor-El  22 september 2021

 

 

Älskade Människor det är Jor-El som kommer med ett meddelande till er.

Vi ser er kämpa glöd, er fantastiska vilja att skapa 5:e dimensionen på planeten jorden.

Ni skall veta att det ni gör förändrar delar av universums energi, och då menar jag inte bara denna del av galaxen utan något som är mycket större. Det är som en domino effekt av ljus och Kärlek.

Ni måste förstå, ni är enormt kraftfulla varelser som skapar en fest, som kommer att pågå i flera tusen år.

Ni är en ny del av den Galaktiska federationen, en värdefull del av galaxen. Ni har fått förtroendet att förändra och hjälpa Moder Jord till högre dimensioner, hitintills har ni gjort det med bravur. Fortsätt på detta sätt så kommer ni lyckas rensa upp de föroreningar och därmed minska den globala förändringen till ett minimum av katastrofer, som utan ert arbete att upplysa mänskligheten om den globala katastrof som var nära. Men ni har mycket kvar att göra och vi hjälper till med ny teknologi som kommer att rena er atmosfär från föroreningar som finns där.

Vi bidrar också till att fylla på ozon för att skydda er.

Vi har stora anläggningar som skapar ozon som därefter läggs ut i lämpligt avstånd från er planet för att skydda er och Moder Jord från de negativa och starka ultra violetta ljus som, kan ställa till mycket skada.

Vi har också andra teknologier för att hjälpa er i en övergångsperiod att frakta varor på ett miljövänligt sätt.

Flera vad ni kallar uppfinnare, eller upptäckare som vi tycker är ett bättre ord för den här typen av överföring för vår teknologi.

Vi är nu nära i tiden för vårt uppseendeväckande kontakt med er. Ni har snart nått den frekvensen som gör att ni kan se våra skepp, och vi utan risk kan besöka er på ett personligt plan.

Vi är många här som finns i er närhet. Vår teknologi tillåter oss att vara osynliga för er.

Vi har inte möjlighet att säga hur snart vi kan visa oss för vi måste avvakta tills ni är mer förstående om att ni inte är de enda varelserna i universum.

Det finns miljontals och åter miljontals varelser i olika skepnader som vissa av er skulle bli väldigt rädda för, och den rädslan skulle kunna orsaka ett krig med mycket svåra förluster av stora mått. Det får inte hända!

De mörka ser inte oss som vänliga, för vi jagar och tar hand om dem, på ett sätt så de inte kan skada någon igen. De tas i förvar, eller elimineras, eller sänds till de galaxer de kommer ifrån. Tyvärr har dom infiltrerat era bestämmande instanser och de är så involverade i er makt struktur så vi kan inte ta bort alla på en gång för då skulle det också kunna bli krig mellan era olika världar, som ni skulle kalla 3:dje världs kriget. Det får inte hända, med tanke på dessa fruktansvärda vapen som ni har byggt.

Men för er trygghets skull, har vi sett till att de inte kommer att fungera om de mörka skulle försöka starta krig.

De mörka vet att i federationen har tillgång till vapen som de är rädda för.

Så ta det lugnt vi vakar över er, vi älskar er och sänder er all kärlek.

Kom ihåg, att vi är inte längre bort än en tanke.

Lev i kärlekens tecken

Jor-El

Tack

 

Du gillar kanske också...