Meddelande från er Värdinna av Ljus | September 2021

Meddelande från er Värdinna av Ljus | September 2021

 

KVANTUMUPPVAKNANDET Nr #270

 

September 2021

 

Från er Värdinna av Ljus

När vi lämnar sommarmånaderna går vi mot känslomässigt djupare dammar, likt de löv som ändrar färg på hösten så är vi inte förberedda på förändringen när vi går in i emotionella årstider. Alla platser och tider tycks smälta samman i ett collage av känslor, som inte kan ignoreras eller drivas bort. Spontana utbrott av tårar och rädsla kommer upp till ytan, när vi går framåt till fler skiften och uppvaknanden. Vi gråter och sörjer över saker som inte ens har inträffat, men vi ser dem tydligt som om de vore framtidens spöken som förföljer oss.

Den största delen med att vara människa är känslor. Alla sinnen på Jorden sveper runt varandra i en perfekt himmelsk DNA-spiral. Känslan är den som gör oss mänskliga och samtidigt mycket Heliga. Vi är välsignade i vårt utförande, precis som allt liv på Jorden, oavsett var dess ursprung finns. Som människor försöker vi springa och undkomma de uppkomna känslorna, på alla sätt som finns att tillgå. Flyktförsöket brukar vanligtvis vända tillbaka, och biter oss i den andliga rumpan.

Vi borde ha förstått det nu, men som människor kan vi inte undgå emotioner och känslor oavsett hur långt vi än flyger eller åker. Under denna kommande cykel med  skiften, kommer vi att känna närvaron och ljuset från den ”stora tröstaren”, den som håller jordens hjärtan och händer, torkar varje tår, tvättar bort varje rädsla. Precis som närvaron av en älskad mamma som aldrig lämnar sidan av sina jordiska barn, alltid vårdande och beskyddande, så kommer detta Ljus för att hjälpa.

Vi fortsätter att ha goda tankar och gör goda gärningar, försöker att sparka ut karmapoliserna ur våra liv. Vi följer alla regler för ljus och liv i enlighet med det. Vi samlar på oss välsignelser som tycks falla i ett sjunkhål, för att inte kunna hämtas upp så lätt. Karmiska avbrott i livet och andra knäböjer och ber för att alla resultat ska bli välsignade. Vad behöver vi som planet göra, för att få den stora stygga vargen att lämna denna plats och tid! Det verkar som om karman snabbas upp, tiden snabbas upp och våra nerver blottas. Vi söker livets sötma och enkelhet. Vi känner att tiden springer förbi som ”sextiotalets streakers”, lösa, fria och obegränsade. Våra egna och familjernas dramatiska känslor väller fram och löper amok. Den fria viljan tycks ha lämnat byggnaden när Vegas lampor dimmas ner.

Det är inte så att vi gör något fel; vi försöker troligtvis för mycket. Som en smartphone som ringer upp ett 50-talsnummer, och oavsett hur mycket ni än försöker så finns det ingen anslutning. Nanosekunderna dansar förbi när ni ifrågasätter er ’mänskliga förmåga och era gudomliga rättighet’ att ingripa hos de som har behov av det. Det finns inget fel eller rätt sätt, men det finns ett mer effektivt sätt att gå igenom dessa förändringar. När känslor springer fram från era hjärtas inre djup, och oavsett vad ni än tror, så låt det som är Heligt driva detta segment av den delade motorvägen i ert liv..

 

www.thequantumawakening.com

 

Quantum Awakening

 

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...