Jor-El via Börge Höglund, 4 februari, 2019

Jor–El   19-02-04

 

Hej Älskade Människor på Planeten Jorden, det är Jo-El som kommer med ett meddelande till er.

Tiden för er upphöjning till den 5:te dimensionen närmar sig med stormsteg. Förbered er för den omvälvning som kommer att ske genom att meditera och förändra er medvetenhet till högre nivå.

Släpp taget om de saker i livet som inte leder er till högre frekvenser och till medvetande höjning.

Det är viktigt att ert sinne är i balans med de högre frekvenserna för en mjuk övergång till den Nya tidens frekvens.

Det kommer att bli lite turbulent när skiftet sker, men ni ljusarbetare / ljuskrigare står stadigt och visar det lugn som många andra behöver, de som inte är medvetna om händelserna, vilken innebär början på den Gyllne tiden och in i den 5:te dimensionen.

Var starka, ni har mycket att jobba med, inte bara med er själva, utan även med att leda vilsna människor till insikt om vad som händer.

Oroa er inte, ni har insikten och den kompetens ni behöver. Ha tillit, visa människor kärlek och respekt, de behöver det, i sin vilsenhet.

Den bok / manual som den här kanalen jobbar med kommer att vara till glädje och nytta för alla på väg in i 5:te dimensionen, och hur man lever med de nya frekvenserna som innebär ett helt annat sätt att leva där du måste ha dina tankar under kontroll. Ett helt annat liv än det ni lever idag.

Den Gyllne tiden som kommer att innebära mycket mer kärlek och glädje för oss alla.

Vi väntar på de hurraaa… rop och glädje skrik som kommer att höras bland alla människor och allt levande / allt som är / vi alla, Galaktiker kommer också att stämma in i glädjerop, i tacksamhet, gemensamt stämmer in i lov ord till det högsta bästa, till det gudomliga som har visat oss vägen.

Det vi gör och har gjort, visar vägen för civilisationer i andra delar av galaxen.

Kärleken och ljuset är de starkaste energierna som finns. När tillit och tro på förändring är det som en tsunami, den går inte att stoppa.

Vi Tackar den här kanalen och sänder er alla oändlig villkorslös kärlek. Vi älskar er

Vi är inte längre bort än en tanke.

Jor-El

Galaktikerna

Du gillar kanske också...