Galaktiska Federationen av Ljus via Garrith Lamanov El Melchizedek, 23 januari

GALACTIC FEDERATION OF LIGHT

Galaktiska Federationen av Ljus, 23 januari 2016
via Garrith Lamanov El Melchizedek

Det krävs en hög nivå av resonans för att vara ombord på våra Galaktiska moderskepp, bland våra högt utvecklade uppstigna ljusvarelser. Efter att inte ha varit på nätet under 20 dagar, hade jag blivit informerad genom telepati att jag skulle ta mig till en hemlig plats för att träffa min utomjordiska grupp så att jag kunde teleporteras ombord på ett helande fartyg, för omstrukturering av mitt DNA och cellulär restaurering av dolda sjukdomar i stagnerade energier, orsakade av kabalens sonder. Jag gjorde så i glädje, varvid våra Galaktiska medicinska team sedan utförde en analys av mitt energifält för att diagnostisera lägre frekvenser inom mitt aurafält, så att jag kunde anpassas för nästa steg i min resa.

Strax efter att denna korta process avslutades tog de med mig för att träffa Jschwisch Ptaah, fadern till Semjase, som var med Befälhavare Ashtar, Befälhavare Altros av Mushaba Nexus och andra av Universums Mästare där vi sedan hade en fest för min ankomst, med mat och utomjordisk näring som är olik allt jag någonsin har ätit här på jorden. Änglamusik spelades i bakgrunden, vi dansade och hade en härlig middag med många magiska föreställningar av Universums Mästare med fantastiska förmågor och färdigheter som de flesta definitivt överväldigade mig. Vid slutet av det hela återvände jag till mitt normala Jordeliv, tillbaka till att låtsas vara människa. Jag fick veta att jag behövdes här på ytan och att en tid skulle komma då jag skulle bo och leva hos min utomjordiska familj, för att ta min roll som Befälhavare, och att min tron ​​bland stjärnorna faktiskt är som en kung. Jag fick veta att jag är en stor och vördad ledare, erkänd i hela galaxer och i universum, liksom Befälhavare Ashtar och Sananda, där Jorden kommer lära känna vår 144.000 kollektiva allians i sinom tid.

Global kontakt med mänskligheten är en nära förestående händelse som kommer att äga rum inom kort. Tack för att ni och så många i er civilisation av människor har bjudit in oss, till att avslöja vilka vi är av Änglavärldarna av Galaktiska Rådet av Galaktiska Federationen av Ljus. Vi delar med er orsakerna till varför vi kommer hit till er värld: att hjälpa denna art att utvecklas från sitt täta tillstånd att vara, till ett högre medvetande. Denna tid på himmelska cykeln, kallar på Jorden med dess invånare, att utvecklas andligen från mänskliga sätt till ett kosmiskt enande inom ett högre-dimensionellt sätt att vara i vår sanna natur som multidimensionella varelser.

Det är viktigt att veta att med den ökande aktiviteten hos inkommande energier som rör sig i en spiral från den stora grandiosa Galaktiska Solen genom det centrala Solsystemet, har den intensiva vågen av inkommande energier av höga frekvenser möjliggjort en löpande aktivering av ljusportaler genom himmelska händelser. Dessa äger rum genom planeters inriktningar i samband med den kosmiska astrologiska kalendern. Med dessa energiportaler av ljus som nu är aktiva, har detta möjliggjort att en ökad medvetandegrad blomstrar på Jorden med många som uppvaknar i detta nu till sin multidimensionella natur.

Jordens ljus och vibrationsfrekvens ökar exponentiellt i detta nu. Så snabbt som Jorden vibrerar i detta nu har resonansen av vågornas stora mängder energi uppnått en okvantifierbar hastighet. Detta har gjort det möjligt för de eteriska och fysiska världarna att interagera som en. Det är därför Uppstigna Mästare och många olika utomjordingar och Änglar, högre-dimensionella varelser, är närvarande på Jorden för att öppet möta mänskligheten under denna välsignade och gynnsamma Guldålder in i den 5:e dimensionen och högre. Det är därför många bevittnar klot, blir kontaktade, vaknar upp i sin högre medvetna natur, många som vaknar upp till sina förmågor som har varit slumrande och nu aktiveras.

Med kontinuiteten av dessa himmelska händelser på plats, har den acklimatisering av energier uppnåtts, som krävs för att vår Galaktiska Federation av Ljus i sin helhet ska kunna synas i sina miljoner på er himmel. Detta har gjort det möjligt för oss att visa mer av våra ljusskepp obeslöjade, som förberedelse för vårt nära förestående möte när vi möter er på ytan i en annalkande tid, där vi öppet kommer att interagera med er och dela med er hela Jordens historia, tillsammans med den betydelse vi delar med er genom att komma hit. Detta kommer att ske i ordning, efter NESARA har blivit officiellt, globalt, satt på plats. Gripanden fortsätter att ske för dem som tjänade kabalens dagordning i förslavandet av hela mänskligheten, vilket är allvarliga brott mot mänskligheten. Planeten är omgiven av 13.000.000 skepp, så planeten är sannerligen mer än skyddad. Vi har enorma moderskepp som är för stora för att gå in i er omloppsbana. Det skulle orsaka panik om vi skulle sväva 1300 till 1600 kilometer ovanför Gaia. Dessa skepp är helt självständiga och medvetna av sin naturen. Det är verkligen mycket vi kommer att dela med er vid vårt möte.

http://sananda.website/galactic-federation-of-light-via-garrith-lamanov-el-melchizedek-january-23d/

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

You may also like...