En Mästare från Kristallriket genom Carina, 7 februari 2019.

En Mästare från Kristallriket genom Carina, 7 februari 2019.

 

Kära Ljusvarelser, kära människor på jorden,

Jag vill med den här kanaliseringen medvetandegöra hur era egna val av det ni tänker och känner kan skapa en ny bättre tillvaro för er. Jag vill också medvetandegöra hur enkelt det är att lösa upp mönster och skapa förändring i den Nya Tiden, alltså nu. Jag vill delge er hur ni nu kan börja förändra era liv genom så kallat medvetet energiarbete/energiskapande. Låt mig få börja från början med ett exempel på en inte helt ovanlig situation.

Att alltid ge er själva dåligt samvete för de saker som ni åsamkar er själva och andra kan skapa en situation i ert liv där allt känns tungt och mörkt. Dessa känslomässiga energier tynger er, ger er dåligt samvete, och som en följd av det ger ni er själva ändå mer dåligt samvete. En nedåtgående spiral. Att dessutom vara medveten om att skuldbelagda tankar och känslor ger er mer av samma vara gör att ni mår ändå sämre av era egna lågfrekventa tankar och känslor. Spiralen fortsätter ändå mera ner och ni vet inte hur ni ska få hejd på den och vända den uppåt igen.

I den tredje dimensionen var det en mycket långdragen och svår process att lösa upp negativa känslomönster och vetskapen att lågfrekventa tankar och känslor attraherar in ändå mer negativa känslor, tankar och situationer var mycket tung för många av er att bära. I den Nya Tiden är energierna helt annorlunda. Det är fortfarande så att attraktionslagen är en lag som ständigt existerar men det är oändligt mycket lättare för ett göra medvetna val till förändring som gör att era energier förändras så att ni attraherar in trevliga och angenäma tankar, känslor och situationer i ert liv istället för sådana som är kopplade till skuld, oro, ängslan etc.

Det första ni behöver göra när ni identifierar känslor i er själva som ni inte mår bra av är att släppa upp dem till ytan och synliggör dem för er själv. Lägg korten på bordet för er själva, erkänn allt tungt ni känner för er själva utan att försöka att resonera er ur situationen, skylla på andra eller försöka räkna ut hur ni ska tänka och känna istället. Var ärliga mot er själva och säg högt ”jag mår så dåligt av att alltid känna skuld för en massa saker. Jag orkar inte ha det så här längre men jag har inte den blekaste aning om hur jag ska komma ur det”. Oja er för er själva, släpp fram ilska över allt som varit, gråt en skvätt om det känns hopplöst och erkänn fullt ut hur ni känner – för er själva. Ingen annan behöver veta, ingen annan har med era känslor att göra. Bestäm er för att ni inte kan göra något åt att ni känner allt detta just nu eftersom det har ingått att känna så i den tredje dimensionen och hade ni kunnat räkna ut det tidigare hade ni släppt taget om det.

Vi kan meddela er att dessa utspel mot er själva förändrar er egen energi direkt. Energi som varit blockerad och stått still i eoner av tid börjar röra på sig och förändrar er energisammansättning. Var medveten om att ju mer ni erkänner för er själva att ni faktiskt inte alls mår bra av att känna skuld, bitterhet, oro etc. ju lättare kommer känslorna att kunna befrias från er. Ni är ”bara” människor på jorden och som människor har alla dessa känslor varit en naturlig del av er i eoner av tid. Men nu, älskade vänner, nu äntligen har energierna på jorden förändrats så mycket att det är lättare än någonsin att befria sig själv från alla jobbiga känslor.

Vi skulle alltså vilja föreslå följande schematiska metod för medvetet frisläppande av lågvibrerande känslor:

  1. Erkänn era känslor för er själva. Upp till ytan med allt.
  2. Acceptera att känslorna är era och inte har något med andras agerande att göra. Det är ni som känner känslorna. Känslorna är energi och ni måste förändra dem om ni vill attrahera in en ny verklighet.
  3. Acceptera att ni inte kan räkna ut med er stackars hjärna hur ni ska bli kvitt känslorna.
  4. Låt känslorna få vara i ert fokus, prata med dem, tacka dem för alla upplevelser de gett er, ta dem intill er och känn in dem medvetet.
  5. Be er själ, guider, änglar etc. att hjälpa er i den situation ni befinner er.
  6. Använd er fantasi och låtsas att era låga känslor är en symbol, gul stjärna. Låtsas att ni sätter in stjärnan i en stor såpbubbla. Släpp, i er fantasi, upp bubblan i ljuset i skyn och se hur den vittrar sönder och blir till ett ljust stoft som stilla faller ner.

Ni har gjort ert (kanske) första medvetna energiarbete med er själva. Jag lovar er att era känslor kommer att klinga av. Ni kommer att bli fria. Ibland i samma stund, ibland efter någon dag, ibland efter en vecka.

Ha Tillit. Ni är fantastiska varelser av ljus och att medvetet förändra ert liv med energiarbeten är fullt naturligt för er. Be er själ hjälpa er att minnas. Be oss om hjälp så ska vi vägleda och assistera er – med glädje.

Vi önskar er lycka till – All kärlek!

Du gillar kanske också...