Josef, forskaren och läkaren via Inger Noren, 22 juni 2020

Josef, forskaren och läkaren via Inger Noren, 22 juni 2020

 

Nu har jag tyvärr något negativt att berätta. Det har framkommit att mycket elände med försök på människor har förekommit en väldigt lång tid. Det är både vuxna och barn det handlar om och det avser framförallt inom medicinen. Det är många varelser som kommer från andra stjärnsystem som har sina baser under ytan på Jorden men det förekommer även mänskliga läkare och forskare som har bedrivit denna typ av forskning. Bara för att ha kontroll över människorna.

Denna forskning har bedrivits på människor som inte har så många släktingar eller vänner. Det har varit barn som har rövats bort och även vuxna barn som är mycket ensamma. Dessa för att de inte saknas lika mycket.

Denna forskning har varit tortyrliknande och nu har visserligen många barn räddats men det finns fortfarande många som måste tas omhand. Förövarna fångas in väldigt mycket och du är en av dem som ger beslut om deras fortsatta leverne. Arresteringarna har börjat som tur är. Du gör en stor insats i denna verksamhet och det är ett stort och mycket komplicerat arbete för att behandla dessa förövare. Din kunskap är stor och även din erfarenhet i dessa ärenden. Du beslutar med stor kraft och medkänsla.

Tyvärr fortsätter kampanjer med vaccinationer för alla när det gäller covid-19 viruset. Det är verkligen märkligt att inte fler människor tar åt sig varningarna för dessa vaccinationer. Allt handlar om pengar och då finns ingen moral i dessa kampanjer.

Vi på denna sida av väven kommer att fortsätta ge budskap om hur vissa så kallade i ”eliten” behandlar sina medmänniskor. Det är framförallt barnen och de äldre i samhället som far mest illa i hela befolkningen.

Vi är så tacksamma att få ge våra svåra och negativa budskap genom denna kanal så att människor får höra hur det ligger till inom medicinen och annan forskning.

Var rädda om varandra och er själva. Meditera mycket och känn efter hur ni vill ha er tillvaro. Behandla varandra som ni vill bli behandlade av andra.

Med ljus och kärlek

Josef med flera forskare och läkare

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar …. JAG ÄR

 

 

Kommentar: Josef avled år 2017 efter ett liv av arbete inom medicinsk forskning. Med hänsyn till hans nu levande familj används inte hans riktiga namn.

 

Du gillar kanske också...