Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild den 20 juni, 2020

Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

den 20 juni, 2020

Ytterligare en vecka har flugit förbi. Hej! Om det är ok med er, så måste vi fortsätta med det här tillkännagivandet. Jag har känt att det finns några saker som behöver förtydligas.

Välkommen Blossom! Välkomna Alla! Vi är glada att hjälpa till med det här resonemanget. Hur kan vi hjälpa till?

Tack! Tidigare har ni talat om ett JÄTTESTORT tillkännagivande då alla TV-skärmar och apparaters skärmar ska bli övertagna … och det här som är på väg, för att ta oss in till Fas 2, är inte det eller hur?

Definitivt inte. Saker och ting ’såsom de är’ är inte redo för denna Fas och du Blossom kan känna att det inte är någon idé att fråga oss när denna Fas blir eller vilken siffra den har.

Ja. Det fattar jag.

När vi gör vad vi kan för att hjälpa er att finna ert fotfäste … att så mycket som möjligt grunda er inom den här transformationsprocessen och ändå, så vet vi att ni förstår … eller de flesta av er förstår … att vi inte kan göra ett ’STORSLAGET AVSLÖJANDE’ för det är helt enkelt inte ’vår sak’ att göra det och håll i minnet att ’situationer’… ’bitarna i pusslet’ i snabb takt byter plats i och med att varje team/sida försöker utmanövrera varandra.

Jag är medveten om att vi går igenom något gammalt, men ni har många gånger sagt att LJUSET HAR SEGRAT … så att utmanövrera varandra förbryllar mig en hel del.

Att LJUSET HAR SEGRAT är i själva verket ett faktum. Men det hindrar inte behovet för alla på förlorarens sida att hålla fast vid den lilla ’vapenuppsättningen’ som de har kvar och försöka bli ’siste man ut’, så att säga.

VAR I ERA HJÄRTAN MEDVETNA OM ATT LJUSET HAR SEGRAT.

DETTA MÅSTE NI INFÖRLIVA TILL ER VARELSE. DET KOMMER ATT HJÄLPA ER ATT TA ER IGENOM DE KOMMANDE TIDERNA.

Okej. Jag kommer bara att gå direkt till att fråga ifall Fas 2 kommer att hitta oss i ytterligare en nedstängning?

Ja.

Oj, shit!

Fastän inte omedelbart. Det här, så långt som vi kan förmoda, kommer att bli mycket annorlunda än de första hemrestriktionerna. För så mycket … har/kommer att ha ägt rum vid det laget och många själar kommer att ha funnit sina Sanningar … sina tankar om de pågående situationerna och de är kanske inte så villiga att ta del i de här ’Slutspelen’.

Tidvattnen i Fas 2 kommer att ställa saker upp och ner enormt mycket och man kommer att finna sig själv i ytterligare ett förvirrande tillstånd av Varande. Allt medan mångas ’positioner’ byggs upp till en mer stabil hållning, samt insikter om vad som ’kanske’ pågår bakom kulisserna förs fram i förgrunden.

I och med att era dagar framskrider, kommer allt fler av er falska media bli tvungna till att exponera vissa ’saker’, för det skulle se skrattretande ut ifall de inte gjorde det och återigen så skulle allt fler frågeställningar uppstå.

Jag kan inte berätta för er hur många gånger jag har sagt ’Vem vet?’, ’Vi måste bara vänta och se’. Var och en av oss har våra egna tankar om vad som sker eller inte sker. Man befinner sig i ett limbo.

MEN ALLT MAN BEHÖVER VETA ÄR DEN KÄRLEK MAN ÄR.

Med respekt … om man bara fortsatte att mata sig själv med VETSKAPEN OM DEN KÄRLEK SOM MAN ÄR … de Högre aspekterna av Kärlek som man ’består av’ … så skulle man under dessa besvärliga tider finna en stor lättnad.

Skulle ni säga att vi nu har nått bottnen, hur är det med alla dessa uppror?

Nej, vi skulle inte göra det. Det finns mer och mer och mer som är på väg.

Åh, Glada dagar!

Blossom. Det här är inga nya nyheter. Ni försöker föreställa sig det som ska komma, men det kan ni inte.

Inga rykten eller kaninhål har full vetskap om den procedur som ska äga rum. Den kanske inte alltid ’förefaller’ vara på väg i rätt riktning … men håll i sinnet att det finns flera vinklingar och svängar längs med vägen till TILLSTÅNDET av denna Högre frekvens.

Ni kommer att få enorma överraskningar av alla slag! Vissa Upplysande … vissa chockerande … vissa upplyftande … vissa mycket deprimerande … SÅ MYCKET … SÅ VÄLDIGT MYCKET KOMMER ATT VECKLA UT SIG.

Jag beger mig inte ner till kaninhålen om jag inte får kartan skickad till mig för att göra det. Nyligen tittade jag på ett som handlade om ’Kloner’. Jag har hört lite om det, men den här tog det vidare. Har ni lust att kommentera?

Inte specifikt, Blossom.

Jag tänkte att ni skulle säga det. Får jag fråga varför inte?

Käraste Blossom … Älskade Varelser som gillar våra godmodiga ’skämt’, det finns saker på den här Planeten Jorden, många, många saker som vi känner till och ännu inte ens har närmat oss tillräckligt för att kunna avslöja.

Det är inte vårt ansvar att göra det … inte ännu … om ens alls.

Återigen så har vi här svårt att sätta ord på det som verkar vara omöjligt att säga.

Vi kan inte lägga SAMTLIGA AVSLÖJANDEN OM ALLTING som gäller Planeten Jorden och allt som det innebär i ett nötskal. För Planeten Jorden är en del av ALLTING … DEN ÄR EN DEL AV ALLT SOM ÄR.

Inom ENBART ert Planetklot, så finns det multipla dimensioner, multi-dimensionella Varelser, Frekvenser som spränger alla gränser … både inuti och utanpå det som är känt som den faktiska JORDEN.

Just nu äger så mycket rum … det har inget att göra med det politiska läget och vem som bestämmer. Så mycket att man inte kan sätta ord på det, för det finns ingen som kan göra det.

Vad NI upplever är den MÄNSKLIGA FAKTORN och allt som ni förmår begripa är vad som sker inom/runtomkring/gällande era nuvarande förändringar från detta. ÅH, DÄRFÖR DEN MÄNSKLIGA FAKTORN … FÖR NI ÄR HÄR FÖR ATT FÅ UPPLEVA DEN SIDAN AV SAKER OCH TING OCH ATT UTFÖRA VAD NI KOM HIT ATT GÖRA I EGENSKAP AV EN MÄNSKLIG RAS … ATT GÖRA DEN TILL EN MÄNSKLIG RAS SOM MAN KAN VARA STOLT ÖVER/FINNA SIG TILLRÄTTA INOM.

DETTA ÄR ER DEL I ALLT DETTA … DET VET NI.

NI VET ATT NI ÄR HÄR FÖR ATT FÖRA UT KÄRLEKEN INIFRÅN ER SJÄLVA OCH SKINA DEN PÅ DEM SOM INTE ENS VET OM ATT DE HAR DEN. NÅGOT AV DEN!

Allt annat som sker bakom kulisserna på andra nivåer … fastän med samma syfte och på väg till samma resultat, tas om hand av dem vilkas position det är att göra det.

Jag får en känsla, för det går inte att sätta ord på det … att det har att göra med något slags Universell sammankomst med såååååå många involverade … och var och en har sin roll att spela.

Stämmer. För det här som du är djupt involverad i … fastän din Planet Jorden VERKAR vara så liten i jämförelse med andra Planeter/Stjärnor … är LÅNGT STÖRRE inom ett Planetariskt förkroppsligande än vad man antar.

Det betyder?

När ni har ’anlänt’ … in till/igenom … till Jordens NYA position … så kommer ni att VETA det.

Det finns inte så mycket vi kan säga vid det här laget, annat än att JORDEN sådan som ni nu känner den … inte bara kommer att ha förändrats i Vibration, därför förändrande ’DEN’, men er Planets expansion kommer att bli ’snacket på stan’.

Eller hur så vet ni att många känner att ni talar i gåtor och frågar varför ni inte bara kan säga som det är?

Blossom, vi är medvetna om att det finns de som väljer att tycka på det viset om våra ord.

Vi är inte här för att erbjuda saker till er serverade på ett fat, för det skulle hämma er tillväxt.

Om vi berättade mer än vi borde, så skulle vi ändra på vägarnas kurs … för genom att man VET vad som ska hända härnäst, så skulle man styra mot denna specifika väg.

Skulle inte det vara fördelaktigt?

Nej, för genom att göra det så skulle det ändra på ’det som är’ och ’hur det är’.

Utvecklandet av denna Storslagna Gudomliga Plan måste hanteras med stor försiktighet.

Tillbaka till ’LJUSET HAR SEGRAT’?

Ja, det har det.

Kanske en metafor eller något för att hjälpa till med det här. För jag förstår när ni säger att det behövs stor försiktighet, men om vi har segrat … säg det rakt på sak … varför allt hemlighetsmakeri? Kan ni fortfarande se min förvirring?

Låt oss säga att det ’Alltigenom’ är känt att LJUSET HAR SEGRAT.

DET ÄR DET OUNDVIKLIGA RESULTATET. Men det hindrar inte dem som har gått förlorade i mörkret, som lägger käppar i hjulen för att förhindra att DEN SLUTLIGA SEGERN äger rum.

De kan emellertid inte förhindra det … men de kan förlänga det.

Åh, jamen varför sade ni det inte på en gång! Det låter vettigt för mig. Jag tänker att likt alla andra så undrar jag för evigt vad framtiden ska ha med sig. Förstå mig inte fel … jag lever från dag till dag på en mycket bättre plats än där jag befann mig … men allting är fortfarande så osäkert.

Inte allt, Blossom …

KÄRLEK, KÄRLEK, KÄRLEK.

Det är allt du behöver göra. I allt du hör, ser, läser, känner … gör det … i/såsom/genom/av … KÄRLEK.

Inget annat. KÄRLEK.

Tack. Det här påminde mig om några av era ord om ’KÄRLEK’ från ’THE BRIDGE’. Jag ska lägga ut länken nertill. Jag njuter alltid av vår kontakt. Jag känner mig väldigt Välsignad. I Tacksamhet. I Kärleksfull service. JAG ÄR.


https://youtu.be/RmsCqVjqSss

 

 

 

 

Översättning: Aslög


 

Du gillar kanske också...