Orions Stjärnfamilj – Ukraina och Putin – via Inger Noren, 18 mars, 2022

Från Orions stjärnfamilj

Detta meddelande avser händelserna just nu i Ukraina, det vill säga kriget som Vladimir Putin har startat.

Det är på tiden att sanningen kommer fram om orsaken till detta krig. Människorna har varit så fruktansvärt förda bakom ljuset till sanningen om vad de har utsatts för i hundratals år. Många av de vakna människorna får en bekräftelse om vad de har förstått väldigt länge och nu är det dags för folket att få en förklaring till allt som har hänt. Det är inte så mycket positivt som har givits människorna men däremot mycket som har stulits ifrån dem.

I Ukraina har de mörka krafterna utfört mycket svåra handlingar mot kvinnor och barn framför allt på grund av att dessa människor är rena själar med Gudsgenen, som de själva inte har. Det slaviska folket har alltid varit rent själsligt sett och har därför varit ett föremål för hat och förgörelse av de mörka.

Nu däremot har det ryska landet skyddats med starka energier som inte släpper igenom angrepp utifrån. Detta är något som de mörka är desperata över, och slaget är snart över där Rysslands ledare har vunnit genom att eliminera deras baser för biologiskt vapen mot befolkningen. Chocken blir stor när folket får höra om sveket mot dem från deras regering som de har satt så högt.

Tyvärr är det alltför många länder där de mörka har sina baser för att få fram de svåra biologiska vapnen mot mänskligheten och har även tillverkat kärnvapen för ett nytt krig. Detta kommer inte att hända.

Det är på tiden att människorna börjar be om en positiv förändring för att minska rädslan och i stället börja förstå att nu kan allt endast gå till något bättre för hela befolkningen.

Med detta sagt så önskar vi alla i Orions stjärnfamilj en fantastisk utveckling mot en ny Jord för hela befolkningen. Respekten är stor och även kärleken för den mänskliga rasens styrka och uthållighet.

Med stor tacksamhet i kärlek, ljus och sanning. JAG ÄR

Du gillar kanske också...