Josef, forskaren och läkaren via Inger Noren, 8 juni 2020

Josef, forskaren och läkaren via Inger Noren, 8 juni 2020

 

När det gäller den vetenskapliga delen inom medicinen är fler och fler forskare inne på idén att försöka tjäna så mycket pengar på att fuska. Försöka påskynda resultat som ska ingå i den slutförda produkten som är substanser i någon medicin för en speciell sjukdom. Den sjukdom som tydligen ger mest pengar till forskning på kort sikt är cancersjukdomar.

Mycket har blivit gjort av seriösa läkare som verkligen vill hjälpa människor, men det stora flertalet forskare är för mycket styrda av läkemedelsbranschen. Det är ett otyg. Vi forskare på denna sida av väven ser ju hur mycket det fuskas och även hur det tillsätts väldigt farliga ämnen.

Nu kommer det ut mycket om vad som har förstörts för människorna och det är fantastiskt bra. Det kommer att bli mycket avslöjande om hur alla har blivit manipulerade och förda bakom ljuset. Det är bra, folk måste få veta.

Det kommer att uppröra folk väldigt mycket och de kommer att kräva att få tillbaka det som de har blivit lurade på och det är mycket. Som tur är det ändå många som är ärliga och som slår larm om det som inte är som det ska. De forskarna och läkarna ska ha en eloge.

Det är en ära att få lämna ett meddelande till folket om hur det står till på Jorden genom denna kanal och tyvärr kommer jag att återkomma med meddelanden. Var kritiska och ifrågasätt medicinerna ni får för ert eget bästa.

Med kärlek och ljus, Josef

 

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar …. JAG ÄR

 

 

 

Du gillar kanske också...