De Blå Fågelvarelserna via Kerstin Sisilla, 7 juni 2020

De Blå Fågelvarelserna 7 juni 2020
 
Vi är de Blå Fågelvarelserna som från vår värld långt från er planet åter söker kontakt med er. 
Vi gläds stort över att energierna på er vackra planet (kallad den blå planeten Gaia), att energierna ökar i snabb takt hos er när ni nu för första gången på “evinnerliga tider” återvänder till en känsla av enhet, av samhörighet och samförstånd. Ni “sitter alla i samma båt” som ni säger, bebor samma planet – Gaia, som nu lämnat de lägre energierna för att återvända till Källans/Skaparens närhet. Hennes arbete är avslutat – liksom ert Människor. Ni har gjort en stor bedrift som klarat ett liv i de lägsta nivåer för att nu stiga uppåt – uppåt med er Moder Gaia. 
Vi beundrar er, vi hejar på er och vi vill också hjälpa er alla i denna stund. Som i alla andra stunder – men vi har endast stundtals och glimtvis lyckats nå fram till er. När vi nu ser er, alla vackra själar, klart och känner ert behov av stöd vill vi ge oss till känna för att erbjuda vår service. 
Vi ser inte ut som ni Människor, vi påminner kanske er mer om era fåglar. Vi är dock fulla av kärlek, visdom och kunskaper som vi gärna delar med oss av. Ni har alla gjort en lång resa i många lärorika inkarnationer som stundtals har givit er bördor som ni upplever som tunga – inte minst i denna sista korta lilla stund före Dagens Gryning. Det är dags att möta er själva, era tvillingar, era själsfamiljer och alla andra vänner som väntar er. Väntar på er storslagna återkomst.
Vi, de blå fågelvarelserna, vill hjälpa er att släppa iväg den sista lilla tyngden i era ryggsäckar så ni kan gå vidare med glädje och förväntan. Allt går enligt planen Älskade ni och allt kommer att bli långt över allt ni möjligen har kunnat hoppas eller förvänta er.
Kalla på oss, de blå fågelvarelserna när ni har en stunds vila så kommer vi genast. Vi hjälper er att lösa upp det smärtsamma som lagrats i ert inre – i era bihålor, lungor och örongångar. Vi rensar era håligheter på fysiska och psykiska minnen, vi hjälper er att andas lättare, vi tar bort trycket en del av er ännu har i era luftvägar av rädslans klor. Allt detta är över – vi löser upp det – vi sätter snurr på era tallkottkörtlar, vi suddar ut allt negativt ni valt att lagra i er. Därmed kan ni ta in Kärleken, kärleken från Guds Moder/Fader, kärleken från er tvilling, från era familjer som väntar. Vi hjälper er att vända mörker till Ljus ty mörkret kan ej existera längre i era kroppar – det finns bara kvar av er gamla vana. Rädsla har varit en del av ert liv, men det är hög tid att släppa den nu och inse att ni själva har valt att bära den. 
Ni är fria – ni är fria att älska – att älska er själva som den NI ÄR. Och förstå att ni alltid har varit Guds Älskade barn, värda att älskas precis som ni är. Det är dags att se er storhet, förstå den bragd ni – var och en av er – har utfört bara genom att överleva i det tröga. 
Ta emot vår hjälp, vår healing, vår hjälp med den sista rensningen så du kan njuta av en välförtjänt känsla av lycka, av tillfredsställelse med det som ÄR  – NU i denna uppstigningens stund.
Det är stort det som nu sker med både er och Gaia. Hela Universum har ni som följare.
 
Kärlek och glädje skänker vi till er i denna stund. Vi är de Blå Fågelvarelserna

You may also like...