Josef, läkare och forskare via Inger Noren, 15 juni, 2022

Josef, läkare och forskare

 

Hej Inger, vi visade dig Karolinska sjukhuset i Stockholm när du mediterade för att visa dig mammografiavdelningen och det är något som kommer att bli förändrat i undersökningar när det gäller bröstcancer. Det är äntligen en annan typ av undersökning som inte är så smärtsam i jämfört med den tidigare mammografiundersökningen.

Det har skett väldigt mycket inom cancersjukdomarna och nu har forskarna tagit fram en teknik av nanopartiklar som neutraliserar cancercellerna för att försvinna ur kroppen. Även långt gången cancer kommer att kunna behandlas med ett fantastiskt resultat. Cancersjukdomarna blir ett minne blott.

Det har verkligen blivit ett genombrott av nya och spännande metoder att fastställa diagnoser som tidigare oftast visade på symptom men inte orsaken bakom. Med hjälp av rätt utrustning och mediciner från växtriket kommer många sjukdomar att försvinna som tidigare var obotliga.

Vissa sjukdomar som Alzheimer och ALS exempelvis är egentligen inga sjukdomar utan ett tillstånd som man själv har valt i livet. Därför ska man inte försöka ”bota” dessa tillstånd även om det kan verka inhumant och grymt att endast låta tiden avgöra när slutet kommer för dessa patienter.

Det är verkligen mycket som blir så mycket bättre inom medicinen i framtiden. De unga läkare som har utbildats den senaste tiden har inte fått rätt utbildning. Många lekmän har kunnat ge sig själva bättre behandling med instruktioner på nätet av läkare som lärt sig av den gamla skolan.

Snart kommer det läkare som utbildar sig inom den homeopatiska läkemedelskonsten, det vill säga den växtbaserade läkekonsten. Det betyder att det blir mindre biverkningar på grund av rätt dosering från början.

Det är en mycket spännande tid som människorna kommer att få uppleva och som vi från andra sidan väven följer med stort intresse. Att försöka se allt från den ljusa sidan, blir allt så mycket lättare.

Tack för att vi fick tala med dig och all kärlek till Jordens befolkning.

Josef med flera läkare och forskare

Stort tack i kärlek jag tjänar. JAG ÄR

Du gillar kanske också...