Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 juni 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 juni 2022

 

Markpersonal & Uppvaknade Kollektivet: Så här hjälper ni

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket imponerade av hur människor möter motgångar där på planeten Jorden, och vi vet att om ni ser er omkring på era medmänniskor, kan ni också bli imponerade. Ni känner naturligtvis till era egna berättelser, och ni vet vilka motgångar ni har fått möta och hur ni har segrat i många av de utmanande situationerna i ert liv. Men ni vet inte alltid vad någon annans berättelse är, och ni kan göra ett antagande om en person som bara är ett antagande eftersom ni inte riktigt kan gå i deras skor och förstå vilken typ av kors de bär i sina liv.

Därför är det viktigt att börja med att närma sig andra människor som ni helt enkelt inte kommer att döma, och ni kommer att göra ett försök att ge dem själva fördelen att se tvivel vem de är, vad de gör, vad deras övertygelser är, de typ av saker de säger och postar på sociala medier. Ni kan inte veta vad de bär på och vad som har ålagts dem under denna livstid, och det är därför det är så mycket viktigare att leta efter bevisen för att era medmänniskor står inför sina utmaningar direkt och gör sitt bästa för att övervinna motgångarna de möter.

Ge alla på Jorden lovord för att de är där just nu, för det är en svår plats att inkarnera på, och det har det alltid varit. Det är särskilt svårt att vara där nu på grund av den förändring i medvetande som sker och allt som måste släppas för att få det att hända. Ni inser också att genom att släppa det som behöver släppas inom er, så finns det så mycket mer glädje att få längs vägen. Ni kan njuta av era resor så mycket mer när ni gör det arbete som är nödvändigt, och när någon annan inte gör jobbet, bara inse att de så småningom kommer att göra det. Och om ni kan ge dem så mycket utrymme, kan ni också hitta utrymme i ert hjärta för att hålla plats för den personen, och det kan vara det servicearbete ni gör.

Det kan vara så ni bidrar när ni inte vet hur ni ska bidra eller vad ni ska bidra med till era medmänniskor för att hjälpa dem i denna process av att förändras och växa och bli. Ni som det vaknade kollektivet och markpersonalen har inte alltid en klar uppfattning om vad ni ska göra för att hjälpa. Och ändå, allt ni behöver göra är att se er omkring, inte döma, inte förminska andra människor och hålla utrymme för dem, och ni kommer till den plats där ni kan känna medkänsla och villkorslös kärlek för dem.

Nu, vad menar vi med att ’hålla utrymme’? Vi menar att ni kan se en person göra det bästa de kan och ha lite lycka i deras väg. Ni kan se en person ha en uppvaknande upplevelse eller finna glädje i livets små saker. Ni kan se en person få allt de behöver, både fysiskt och från det icke-fysiska, för att trivas och för att bli sitt högre jag. Ni kan hålla den visionen för dem tills de kan hålla den visionen för sig själva och verkligen förverkliga den i sin verklighet.

Det finns naturligtvis många andra saker ni kan göra för era medmänniskor när ni får de möjligheterna, eller när ni blir inspirerade, att hjälpa dem på något sätt. Och vi vet att eftersom ni får detta meddelande just nu, är ni redo att spela den rollen. Vi vet att ni har väntat på den här delen av råd när det gäller dem som fortfarande inte har vaknat, för vi ser också hur svårt det kan vara för er alla att gå bland dem och inte veta hur man ska vara till tjänst. Ibland kommer ni att försöka berätta för dem vad ni vet, eller skicka dem en artikel eller en video eller något, och det resonerar inte riktigt med dem.

Och så, när ni inser att de har sina egna unika vägar, och de måste gå dem själva, kan ni släppa taget lite och lita på att deras team håller på med det. Och när ni har plats för dem kommer ni att må bättre i stunden, och det är en bra indikation på att ni är på rätt väg.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...