Judas Iskariot

Judas Iskariot
Kanal Ann Dahlberg

Tisdag 7 oktober 2014

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Moder Jord är själaglad idag. Hon har tagit första språnget in i 5D och vi står inte långt efter. Jublande änglaskaror sjunger Moder Jords och Skaparens lov. Alla prisar och ärar Moder Jord idag. Tacksamhetshymner hörs skalla långt ut i rymden till allas Vår Skapare som med visdom och kärlek har fört Er hem igen.

Det är stor trängsel runt denna händelse med en extas och lycka som går långt utanför er fattningsförmåga. Det är ett jubel utan like och här dansas, sjungs och diskuteras om vartannat.

Denna händelse är ofattbart stor och det kommer att pratas mycket härom. Det här är början till en ny historia för denna galaxen som kommer att påverka hela universum.

Det är en lycka nu som sprider sig över hela jordklotet och som många nu kan förnimma i sina hjärtan. Känner du en lycka utan anledning? Finns den där plötsligt, då är det den vågen av energi du känner. Vågen av triumf för kärleken. Kärleken som nu gjort sitt inträde och långsamt men målmedvetet tar sig fram. En eld som ej går att släcka, bara att låta sig absorberas och tillåta sig att följa med.

Kärleken som du så länge längtat efter. Tron och hoppet har hållit dig uppe trots många motgångar. Nu är motgångarna över. Allt kommer att bli för det bästa. Vänd er nu till era hjärtan och känn kärleken där. Hör er röst klarare och våga följa den. Den leder er alltid rätt. Var inte rädda. Låt ljuset och kärleken vända er rädsla till något gott i stället.

Våga tro på Er själva som de ljusets varelser som ni är. Vi älskar Er så mycket häruppe och skickar ner så mycket kärleksenergi som vi kan. Många finns runt er nu som hjälper er de sista stegen fram.

Världen står inför en stor omvälvning men det finns inget för er att frukta. Allt kommer att bli för det bästa – allas bästa. Ni ska ta varann i hand och dansa runt hela jorden som en stor kollektiv enhet. Tänk det mina kära och ni ska snart se det omvandlat till er sanning.

Ert kollektiva medvetande blir nu starkare för varje minut som går, många fler är det nu som kan skönja dagens ljus. Det kosmiska ljuset tränger igenom allt som går och är tillåtet att tränga igenom beroende på vars och ens fria vilja. Räds inte ljuset, det är bara till Er välsignelse. Ni kan lätt ta bort mörkret som kommer upp med hjälp av ljus och kärlek från ert hjärta och era guider. Allt finns tillgängligt för er nu. Bara att visionera och manifestera. Allt gott ni önskar har nu möjlighet att slå in på mycket kort tid.

Tänk på det mina kära: Önskar så mycket ni vill.

Lägg er tro och hopp därtill

och drömmen kan gå som ni vill.

Moder Jord ler nu. Hon är förvissad om att hon snart får ta er alla i famn. Hon kommer att fortsätta att kämpa för att få med sig alla som kan och vill följa med henne in i 5D där endast glädje och lycka bor. Alla står henne bi i denna hennes önskan och hjälper till allt de förmår.

Hjälpen står bredvid dig nu kära barn så ta den och gå med Moder Jord mot ljuset och kärleken där du hör hemma. Du var född i kärlek och kommer tillbaka i kärlek. Kärlek är allt som är och finns. Det finns ingenting annat. Öppna dina ögon och se och förstå att det är den enda sanning som är. KÄRLEK är det enda som existerar. Ni har alltid varit älskade. Kommer alltid att förbli älskade. Ingenting kan ändra på detta. Vi är alla älskade av Vår Fader. Alla är räknade och unika och speciella i hans ögon. Var och en av er är en särskild sorts juvel ej lik någon annan och kan alltså inte ersättas av någon annan.

Hans kärlek finns där för Er närhelst ni vill ha den. Han kommer alltid att ta emot er med öppet hjärta och sin fulla kärlek. Ni är alla hans kärleksbarn.

Det är dags att vandra nu, tillbaka till er Fader som aldrig lämnat er och står med utbredda armar för att ta emot er. Hans kärlek rör en långt in i själen och det finns inga ord som kan beskriva den. Känn in hans kärlek och ta lite åt gången om det känns för mycket först. Hjärtat behöver vänja sig vid så mycket kärlek men även lite av hans kärlek kan göra vårt hjärta fullt. Så tar det varligt. Mata hjärtat med kärleken och ni kommer snart att känna lycka och harmoni i hela kroppen.

Jag önskar er lycka på er nya resa mot ljuset och kärleken.

Med så mycket kärlek Judas

Du gillar kanske också...