Judas Iskariot, 21 mars

Judas Iskariot

Lördag 21 mars 2015

Kanal: Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Mycket har hänt sedan sist. Vi har gått igenom en equinox och starka energier har nu nått Jorden. Den påverkar alla och en del känner av den mer. Mycket som ligger begravt kommer nu upp till ytan, detta gäller både i stort och smått. När det mörka kommer upp i skrymslena så kan mycket hända. Vet att det går över och sök er till ljuset. Det är nu en stilla kontemplation är så viktig. Tilliten att allt är för Er och världens bästa är viktigt att hålla focus på nu.

 

Vad som än händer sök er inåt och hitta era egna svar. Det finns ett unikt svar för varje individ. Varje individ har sin egen väg att gå. I förändringens tid kan dessa olika vägar bli tillgängliga. Följ ditt hjärta, häng inte kvar vid det gamla, det kan inte tjäna dig nu. En ny väg kan vara bättre att gå på och tjäna dig bättre. Förändringar är bra om de känns bra men det kan vara lite diffust innan du vågar ta steget. Det är då din inre kontemplation/meditation eller vad du nu gör är så viktig. Allt blir bra först då du börjar gå på din väg.

 

Lyssna ej på domedagsskribenterna i media. Det får dig bara att tappa modet. Ingen förändring skönjes där. Bara mer elände och hemskheter målas upp på de sidorna. Ju mer mörker som kommer upp ur skrymslena, ju mer elände kan ni läsa där.

 

Vad ni däremot inte kan läsa är att samtidigt som mer mörker kommer upp, ju mer ljus kommer det in i världen idag. Det händer mer på den ljusa sidan än på den mörka. Alla dessa fantastiska händelser är det väldigt tyst om. Eventuellt i någon alternativ media kan ni läsa om detta. Men det verkar som om att människorna är programmerade att hitta problem överallt. Sen är det bra att sanningen kommer fram i många fall men detta skulle egentligen vägas upp av alla de fantastiska saker och uppfinningar som pågår runt om i er värld idag.

 

Det är detta vi nu alla väntar på, att det ska bli en förändring i tänkandet från mörkt till ljust så att allt det ljusa kan komma fram. Det är på god väg kära ni. Hoppet finns hos Er alla och därmed tron och vissheten om att allt snart kommer att bli så. Den ljusa vågen som har kommit in nu kommer att göra underverk, mirakel som kommer att utföras av er.

 

Vi ser med spänning fram mot den annalkande tiden då den har så mycket gott i sig. Förändringens vindar har verkligen tagit fart och vi gläds tillsammans med er av att vi nu äntligen kan skönja bättre tider för Jorden och dess invånare.

 

 

Med detta säger jag farväl för denna gången.

 

Med så mycket kärlek

 

Judas

 

You may also like...